Citatplakat

"I love you" Pris: 149,00  

"I love you" Citat: I can't say "I love you". I just can't. It's not in my DNA. Karakter: Miranda Hobbes Skuespiller: Cynthia Nixon Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Se alle plakater Se flere Sex and the City plakater Find rammer til d Læs mere »

100'de bajere Pris: 199,00  

100'de bajere! Plakat:100'de bajere Inspiration: Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Bokseren fra Fensmark, der optræder i Danish Dynamite, har enten en helvedes masse polypper eller brækket næsen et par gange. D Læs mere »

15 og 20 joints om dagen Pris: 199,00  

15 og 20 joints om dagenPlakat: 15 og 20 joints om dagen Inspiration: De grønne slagtere - 2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!”15 og 20 joints om dagen!” Er et skide godt citat fra endnu en af de hyldende morsom Læs mere »

15 og 20 joints om dagen Pris: 149,00  

Jeg ryger mellem 15 og 20 joints om dagen Citat:Jeg ryger mellem 15 og 20 joints om dagen, jeg ville ik' ku' lugte hvis der var ild i mit hår. Karakter:Bjarne Amager Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thom Læs mere »

18 år plakat Pris: 249,00  

Skal du købe en ramme til kan du finde den lige her Rammer Læs mere »

20'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"20'erne"-plakat Plakat: Definitionsplakat med definition af titlen "20'erne" Gave til ham / hende Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 20'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 20 år og hvad man kan Læs mere »

3. Hovedbanegård - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af hovedbanegården som vi kender den i dag Flot gammelt billede af opførelsen af 3. Hovedbanegård, som er den hovedbanegård vi kender fra i dag. Billedet er taget i år 1909. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og mo Læs mere »

30 år plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv - også selv om man er blevet 30! For de fleste er det at fylde 30 år lidt af en mental udfordring. Med denne plakat forsøger vi at Læs mere »

30'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"30'erne"-plakat Plakat: Definitionsplakat med definition af titlen "30'erne" Gave til ham / hende Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 30'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 30 år og hvad man kan f Læs mere »

40'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"40'erne"-plakat Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 40'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 40 år og hvad man kan forvente i alderen. Giv ham eller hende en anderledes og personlig gave med en defini Læs mere »

40'erne plakat Pris: 249,00  

En sjov og anderledes gave idé til én, eller dig selv, som runder de 40 år. Med denne plakat forsøger vi at lave lidt sjov med alle bekymringerne, alle de dårlige undskyldninger for, at man bliver ældre, og vi forsøger at kaste et positivt lys over det ny Læs mere »

404 poster not found plakat Pris: 199,00  

Sjove plakater Er du på jagt efter sjove plakater hvor du måske bliver lidt forvirret! Så er denne helt sikkert noget for dig eller en du kender. Du kan se mange flere sjove plakater med ordspil eller sætninger der gået viralt. Skal du have ramme til k Læs mere »

50 år plakat Pris: 249,00  

Vi vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv - især når man fylder 50! Med denne plakat forsøger vi at lave lidt sjov med alle bekymringerne, alle de dårlige undskyldninger for, at man bliv Læs mere »

50'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"50'erne"-plakat Plakat: Definitionsplakat med definition af titlen "50'erne" Gave til ham / hende Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 50'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 50 år og hvad man kan f Læs mere »

60'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"60'erne"-plakat Plakat: Definitionsplakat med definition af titlen "60'erne" Gave til ham / hende Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 60'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 60 år og hvad man kan f Læs mere »

70'erne definition - plakat Pris: 199,00  

"70'erne"-plakat Plakat: Definitionsplakat med definition af titlen "70'erne" Mangler du den perfekte gave? Definitionsplakaten af 70'erne er beskrevet med sjove, søde og drilske ord om personen der fylder 70 år og hvad man kan forvente i alderen. G Læs mere »

8 10 12 og 14 Pris: 199,00  

Den er både til 8, 10 og 12! Plakat:Den er både til 8, 10 og 12! Inspiration: Baronessen fra benzintanken [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=S2dR9bQskpE"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Original Læs mere »

9 wine wine - Vin plakat Pris: 129,00  

Sjove vin plakater Plakaten med teksten: 'Someone please call 9 wine wine' Se mange flere plakater i samme stil som kan bruges til gaveidéer til din veninde, din familie, kæreste og eller bare derhjemme, se dem her Plakater med tekst Læs mere »

90'erne plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt mener vi, det er vigtigt at være stolt af sig selv og sit bagland. Derfor vil vi gerne være med til at hylde et årtier, der måske har haft en stor indflydelse på din personlighed - også selv om det virkelig lidt fjollet i tilbageblik. "Husk Læs mere »

99% chance of wine - Vin plakat Pris: 129,00  

Plakater med vin jokes Plakaten med teksten: 'Today's forecast, 99% chance of wine' Se mange flere plakater i samme stil som kan bruges til gaveidéer til din veninde, din familie, kæreste og eller bare derhjemme, se dem her Plakater med tekst Læs mere »

A box of roses - plakat Pris: 129,00  

Lad roser pynte dit hjem Blomster plakater med roser i store mængder! Mix og match med vores mange andre plakater med roser. Du finder dem i vores kategori Fotokunst plakater eller Botaniske plakater Find rammen til din plakat her Læs mere »

A feminine side - LGBT plakat Pris: 129,00  

LGBT plakat om kønsidentitet Tankevækkende motiv om mere flydende forestillinger om køn og identitet. Denne plakat er en hyldest til LGBT og alles ret til selv at definere, hvem og hvad man er. Plakaten indgår i vores serie af LGBT plakater - plakater Læs mere »

A gin'ious night Pris: 199,00  

Cheers for agin'ious night - plakat Du kender det. Du står og skal til fest, men du lige skal have hanket op i din kammerat, eller måske mangler du selv lige den ene ting, der for alvor kan sætte gang i feststemningen. Denne sjove far humor plakat kunn Læs mere »

A handful of roses - plakat Pris: 129,00  

Blomster plakater Leder du efter blomster plakater til stuen eller plakater til hjemmet kan du finde et stort udvalg her i vores kategori Fotokunst plakater eller Botaniske plakater. Se bare denne plakat med små fine roser i hånden i sort hvid farver. Læs mere »

A hero is rewarded - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med historiske billeder under krigen Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af en lille fransk pige, der kysser en amerikansk soldat Læs mere »

A lie is just a great story Pris: 149,00  

A lie is just a great story Citat: A lie is just a great story someone ruined with the truth. Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste dans Læs mere »

A moment of humanity - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med historiske billeder under krigen Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af en en forældreløs killing, i midten af Korea-krigen. Læs mere »

A pretty transgender - LGBT plakat Pris: 129,00  

LGBT plakat med transperson der sminker sig Transperson i færd med at lægge makeup - en plakat om en mere flydende forståelse af køn og skønhed Dette er en hyldest til, at man selv kan definere sit køn, og hvilket menneske man er. Plakaten er én af vor Læs mere »

A triangle pose - plakat Pris: 129,00  

Modeller og geometriske former En super fed plakat du kan hænge i hvilken som helst indretning, fordi den er i de sort og hvide farver, som gør at den er enkel og stilren. Skal du finde flere i samme stil kan du finde dem i vores kategori Fotokunst plaka Læs mere »

A tror lige a skal ud og puste grise op Pris: 199,00  

A tror lige a skal ud og puste grise op Plakat:A tror lige a skal ud og puste grise op Inspiration:The Julekalender Plakaten er udarbejdet i samarbejde med Juleekspert Daniel "Røde" Holmberg - Danmarks største juleblogger! Citatplakat.dk er st Læs mere »

A water pose - plakat Pris: 129,00  

Sort-hvid plakater En plakat med en smuk kvindelig model der poserer i hvidt vand, men kun halvdelen af hendes ansigt ses. Er du du til den slags plakater, kan du se mange flere i vores kategori Sort hvid plakater eller i Fotokunst plakater. Her skal du Læs mere »

A'mokka Pris: 199,00  

Sjov far joke kaffe plakat "Gi mig kaffe inden jeg går amokka" Læs mere »

A-mennesket plakat Pris: 249,00  

A-mennesket Dialægt plakat Plakaten er med citater og situationer, som alle a-mennesker ville kunne sende et smil til. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til alle de a-mennesker, der hver morgen står op før alarmen minder dem om det. Hvad enten det Læs mere »

AAB - FCK 4-2 2014 plakat Pris: 179,00  

AaB vs. FC København plakat AaB havde fire dage forinden sikret sig det danske mesterskab, og med storsejren i Parken sikrede de så også titlen som pokalmestre og kunne dermed fejre “The Double” i 2014. AaB-plakaten er et historisk tilbageblik på Læs mere »

AAB - SJE 0-2 pokalfinale 2020 plakat Pris: 179,00  

Aab vs. Sønderjyske plakat SønderjyskE Fodbold sikrede sig klubbens første pokal nogensinde med sejren over Aab i Pokalfinalen 2020, som dette år blev spillet i Esbjerg. Med sejren fulgte også den eftertragtede mulighed for at spille med i europæisk fodb Læs mere »

Aalborg plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde danske byer og det, der gør dem særligt fantastisk. Derfor er vi stolte af denne plakat. Har du aldrig holdt i kø på grund af Broen? De, der har boet i Aalborg i mange år, vil med sikkerhed kunne genkende sig selv i ma Læs mere »

Aalborg plakat Pris: 129,00  

Typografisk Aalborg plakat En anderledes by plakat hvor man har leget med bogstaverne og fået en moderne typografisk by plakat til det moderne hjem. En plakat til dig selv eller en du kender der er fra Aalborg. Den fås i størrelserne B1 (70x100 cm), B2 ( Læs mere »

Aalborg plakat - By plakat Pris: 129,00  

Byerne i byen Aalborg Disse sjove typografiske by plakater er super moderne og passer perfekt ind i det moderne hjem. Plakaten er dannet alle de små byer i storbyen Aalborg der ligger i Jylland, som giver et helt specielt design der er super enkelt i de Læs mere »

Aarhus plakat Pris: 129,00  

Aarhus som plakat Elsker du anderledes plakater som denne er vores by plakater helt sikkert noget for dig. Her finder du et hav af plakater med typografi eller gamle billeder eller Danmarkskort i flere farver. Denne fås i størrelserne B1 (70x100 cm), B2 Læs mere »

Aarhus plakat - By plakat Pris: 129,00  

Byerne i Aarhus samlet på en plakat På denne plakat er alle de små byerne der ligger i storbyen Aarhus samlet. Plakater er meget populære og giver noget anderledes til din indretning sammen med dine andre plakater og billeder i stuen eller kontoret. Se m Læs mere »

Aarhus Universitet plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv og sin uddannelse! Plakaten er med citater og situationer, som alle nuværende og tidligere studerende ved Aarhus Universitet vil kunne ge Læs mere »

ABBA - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Abba Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den svenske popgruppe ABBA, der efter The Beatles er det bedst sælgende band i mu Læs mere »

Abraham Lincoln - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Abraham Lincoln Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af USA'ss 16. præsident Abraham Lincoln, som var den første fra det repub Læs mere »

Abso-fucking-lutely Pris: 149,00  

Abso-fucking-lutely Citat: Abso-fucking-lutely. Karakter: Mr. Big Skuespiller:Chris Noth Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er de Læs mere »

Abso-fucking-lutely Pris: 199,00  

Abso-fucking-lutely Plakat: Abso-fucking-lutely Inspiration:Sex and the City [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=47RBarAIjeQ"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er Læs mere »

Adams æbler - plakat Pris: 199,00  

Adams Æbler Plakat:Adams Æbler Inspiration:Adams Æbler Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: Jeg fik stress Krafthelved, den var helt frisk I hv Læs mere »

Adrenaline - Molekyle plakat Pris: 129,00  

Molekyle plakat med adrenalin Molekyleplakat med molekylet adrenalin, der også er bedre kendt som kamp-molekylet. Adrenalin giver nemlig overskud og overblik i pressede situationer. Plakaten er udformet med en illustration af den kemiske sammensætning fo Læs mere »

Adventure train - Børneplakat Pris: 199,00  

En tur med eventyrtoget Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegn Læs mere »

Afbryder kørestolsbrugere altid så meget Pris: 149,00  

Afbryder kørestolsbrugere altid så meget Citat: Afbryder kørestolsbrugere altid så meget Karakter:Elias Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:Mænd og Høns Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2015 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste dan Læs mere »

Aftenbajer Pris: 199,00  

Aftenbajer Plakat: Aftenbajer Inspiration:Min Søster Børn Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! De fleste kan huske Pusle fra 'Min Søsters Børn', og hendes aftenbajer. Vi synes også her på Citatplakat at udtrykke Læs mere »

AGF - BIF 2-0 Pokalfinale 1996 plakat Pris: 179,00  

AGF vs. Brøndby IF plakat Det var et rekordhøjt antal tilskuere ved en pokalfinale, der blev vidner til den aarhusianske triumf. Med bl.a. en stærk Windfeld i buret og en hårdtarbejdende Tøfting på midtbanen sikrede De Hviie fra Fredensvang sig pokaltitl Læs mere »

AGF - BIF 3-3 Superligaen 1996 plakat Pris: 179,00  

AGF vs. Brøndby IF plakat Det var sæsonens næstsidste spillerunde. Med en hovedstødsscoring i overtiden sikrede målmand Mogens Krogh 3-3, og Brøndby kunne derfor selv afgøre mesterskabet i den sidste kamp. Brøndby IF blev danske mestre i 1996, ét point f Læs mere »

AGF - Brøndby 0-7 Superligaen 2016 plakat Pris: 179,00  

Aarhus GF - Brøndby IF 0-7 Superligaen 2016 fodbold plakat Kampen hvor Brøndby ydmygede rivalerne fra AGF på aarhusianernes egen hjemmebane med kolossale 7-0 - en dag der nok vil blive ved med at hjemsøge GF’erne i mange år endnu. Med denne plakat kan Læs mere »

AGF - OB 2-1 Superligaen 2020 plakat Pris: 179,00  

AGF vs. OB fodbold plakat Et punktum på en flot sæson for De Hviiie’, hvor aarhusianerne sikrede sig europæisk fodbold, vandt medaljer for første gang i 23 år, vendte tilbage til toppen af dansk fodbold. Denne plakat er en hyldest til AGF og hele Aarhu Læs mere »

Agurk Pris: 199,00  

Uden dig går mit hjerte agurk Læs mere »

Ajax - Tottenham 2-3 Champions League 2019 plakat Pris: 179,00  

Ajax Amsterdam - Tottenham Hotspur Champions League semifinale 2019 fodbold plakat Tottenham Hotspur leverede mod Ajax Amsterdam et fantastisk comeback, som de færreste af klubbens fans vil glemme. London-klubben havde ryggen mod muren og var bagud med 2 Læs mere »

Akut patchok Pris: 149,00  

Akut patchok! Citat: Du lider af det vi i fagsprog kalder 'akut patchok' Karakter:Heino Skuespiller: Per Ott0 Bersang Rasmussen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="https://www.youtube. Læs mere »

Al Capone - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Gangster Al Capone Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af gangsteren ''Scarface Al' Capone der var en berygtet amerikansk gan Læs mere »

Albert Einstein - Plakat Pris: 129,00  

Albert Einstein plakat Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Albert Einstein der var en tysk teoretisk fysiker, der havde en omfattende Læs mere »

Alcohol probably won't fix anything Pris: 129,00  

Sjov plakat med alkohol Plakaten med teksten: 'Alcohol probably won't fix anything but it's worth a 'shot'.' er en sjov plakat du kan hænge der hjemme, og samtidig er den enkel og har en smuk typografi der er feminin. Se mange flere plakater med tekst he Læs mere »

Alcohol you later Pris: 149,00  

Alcohol you later De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her:http://citatplakat.dk/produkt-kategori/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge Læs mere »

Alfabet - Børneplakat Pris: 129,00  

Alfabetet til børneværelset Ønsker i at lære alfabetet i flotte farver? Vi har plakaterne i to forskellige farver så de passer til dit barn. Med alfabet plakaterne kan du gøre det praktiske til kunst hvor børnene kan lære af deres fines alfabet plakater. Læs mere »

Alfabet planeten - Børneplakat Pris: 199,00  

ABC plakater til børneværelser Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration st Læs mere »

All bodies are good bodies - Body positivity plakat Pris: 129,00  

All bodies are good Er du også fan af dette quote "All bodies are good bodies"? Hæng den i dit soveværelse eller på dit badeværelse så du kan minde dig selv om det hver dag. Body positivity plakater er meget populære og vi har en række af dem, se flere i Læs mere »

All colors are beautiful - plakat Pris: 129,00  

Race plakat med citat Denne plakat med teksten "All colors are beautiful" skal huske alle på, at alle farver er smukke. Se flere i vores kategori No to racisme Plakaten fås i flere størrelser, alt fra A4 (21×30 cm), A3 (30×42 cm) og op til B2 (50×7 Læs mere »

All people should treated equally - Pride plakat Pris: 129,00  

All people should be treated equally - plakat Er du også fan af dette quote "All people should be treated equally regardless of who they are or who they love"? Er du enig kan du pynte dine væge med disse Pride plakater. Body positivity plakater er meget Læs mere »

All sizes are cool - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Alle størrelser er smukke Pynt dit hjem med plakater der skaber positivitet om kroppen og alt hvad den indebærer på godt og ondt. Se bare denne med teksten "All sizes are cool" i de rosa farver, der passer godt til dit soveværelse. Body positivity plakat Læs mere »

Allergic to mornings Pris: 149,00  

I am allergic to mornings! De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en enke Læs mere »

Amager plakat - By plakat Pris: 129,00  

Plakaten til dig der bor på Amager Kender du en der er en vaske ægte Amager, er dette helt klart plakaten som du kan give i gave. Er det ikke Amager du leder efter kan du også finde mange andre by plakater med byer fra Danmark. Den fås i størrelserne B1 Læs mere »

Amagertorv - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Amagertov på Strøget i københavn Flot gammelt billede af Amagertov på Strøget i københavn, taget ca 1917. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Am Læs mere »

Amagertorv med Storkespringvandet - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Amagertorv med Storkespringvandet Flot plakat med gammelt billede af Amagertorv med Storkespringet, taget i 1899. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plaka Læs mere »

Amaliegade - København plakat - Gamle billeder Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af mellembygningen på Amaliegade 21 Fin gammel plakat af mellembygningen på Amaliegade 21, tæt på Amalienborg slot. Den fine plakat er blot én i vores store serie af gamle billeder. Se alle vores plakater med gamle billeder, el Læs mere »

Amalienborg slotsplads - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Den Kongelige Livgarde Flot gammelt billede af Den Kongelige Livgarde, taget ca. 1904. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Den Kongelige Livgard Læs mere »

Amerikansk Flamingo - Retro plakat Pris: 129,00  

Amerikanske flamingoer Vi har en række plakater med de søde og fine lyserøde flamingoer i vores sortiment. Skal den være retro som den her, eller skal det være i flot fotokunst, malerier eller bare illustration finder du dem alle sammen her på hjemmeside Læs mere »

Amerikansk fodbold plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af den amerikanske fodbold Den amerikanske fodbold's patent tegning på plakat. Denne fodbold blev opfundet af John E. Maynard i 1925. Kender du en der spiller amerikansk fodbold eller generelt er vild med boldsport er dette måske den perfe Læs mere »

Amoosing Pris: 199,00  

Læs mere »

Amore Pris: 149,00  

More amore por favor De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en enkelt pla Læs mere »

An apple a day - Børneplakat Pris: 199,00  

Et æble om dagen Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og i Læs mere »

Anatomi model plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af skellettet Går du meget op i anatomi eller kender du en der ved meget om det? Måske en der lige her blevet uddannet læge eller kiropraktor der ville blive glad for en patent plakat? Anatomi modellen på patent tegningen blev opfundet 191 Læs mere »

Anja og Viktor plakat Pris: 199,00  

Anja og Viktor Plakat: Anja og Viktor - Kærlighed ved første hik! - Komplet plakat Inspiration:Anja og Viktor plakat Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: Læs mere »

Anlægsgartneren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde alle anlægsgartnere. Vi synes, man skal være stolt af den, man er - og i særdeleshed stolt af sit job.Derfor er vi stolte af vores “Anlægsgartneren”-plakat. Anlægsgartner-plakaten er en sød og humoristisk plakat Læs mere »

Anne Frank - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Anne Frank Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Anne Frank, der er en af de mest kendte ofre for Holocaust grundet hendes e Læs mere »

Aperol Spritz - plakat Pris: 129,00  

Aperol Spritz på plakat Elsker du også Aperol Sptitz drinken? Denne plakat er super smuk og dæmpede i farverne så den passer ind i dit køkken. Ønsker di opskrift på drinken kan du også få plakater med det, dem finder du i kategorien Plakater til køkkenet Læs mere »

Aperol Spritz opskrift - Cocktail plakat Pris: 129,00  

Aperol Spritz opskrift - Cocktail plakat Elsker du Aperol Spritz og kan du bare ikke få nok af den? Frygt ej, vi har nemlig lavet en plakat tilegnet den fantastiske smagfulde og farverige drink. På denne aperol poster finder du også opskriften til at lav Læs mere »

Appelsiner Pris: 199,00  

Tror i appelsiner har lyst til at være juice eller bliver de presset til det? Læs mere »

Arbejdere på svovlfabrik - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af arbejdere på svovlfabrik i København Flot gammelt billede af arbejdere på en svovlfabrik i København, taget i 1905. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine pla Læs mere »

Arctic surf - Airpixels plakat Pris: 199,00  

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bagAIRPIXELS,har håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder ti Læs mere »

arktisk hav - Airpixels plakat Pris: 199,00  

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bagAIRPIXELS,har håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder til Læs mere »

Armbåndsur plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af armbåndsuret Hugo Batt opfandt og designede dette armbåndsur i 1954. Armbåndsuret generelt en legendarisk opfindelse så vi altid kan holde øje med tiden hvor end vi går hen. Dette er et super godt bud på en gave til urmageren eller dig Læs mere »

Arnold Schwarzenegger - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Arnold Schwarzenegger Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Arnold Schwarzenegger som er en østrigskfødt amerikansk republik Læs mere »

As long as I can breathe Pris: 149,00  

As long as I can breathe Citat:I will wear whatever and blow whomever I want, as long as I can breathe - and kneel. Karakter: Samantha Jones Skuespiller: Kim Cattrall Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de Læs mere »

Audrey Hepburn at breakfast - Plakat Pris: 129,00  

Audrey Hepburn plakat Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den belgiske skuespillerinde Audrey Hepburn. Billedet er taget fra den amer Læs mere »

Audrey Hepburn at Tiffany's - Plakat Pris: 129,00  

Audrey Hepburn - Breakfast at Tiffany's plakat Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den belgiske skuespillerinde Audrey Hepburn. Bille Læs mere »

Av av av av av Pris: 149,00  

Av av av av av Citat: Avav av av av Karakter:Elias Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:Mænd og Høns Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2015 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Ci Læs mere »

Av min arm Pris: 149,00  

Av min arm! Citat: Av min arm! Karakter:Frk. Hollenberg Skuespiller:Christiane Rohde Medie:Matador Instruktør:Erik Balling Årstal:1978 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatpla Læs mere »

Avocado - Retro plakat Pris: 129,00  

En retro avocado på plakat Mangler du lidt inspiration til køkkenet og elsker du retro stilen? Så er denne avocado plakat helt sikkert et godt bud, med de flotte grønne farver og den enkelte lyse baggrund, som vil passe godt ind i det moderne hjem. Sk Læs mere »

Awesome Pris: 149,00  

Awesome! Citat: Awesome! Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er design Læs mere »

Ayers Rock - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Uluru Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Ayers Rock også kendt som Uluru. Det er klippeformation af sandsten der ligger i Læs mere »

B-mennesket plakat Pris: 249,00  

B-mennesket Dialægt plakat Plakaten er med citater og situationer, som alle b-mennesker ville kunne sende et smil til. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til alle de b-mennesker, der hver morgen snoozer deres alarm op til flere gange. Hvad enten de Læs mere »

Ba'lamaer Pris: 199,00  

En far joke på fynsk "Hvad kalder man to kriminelle lamer - Ba'lamaer" Læs mere »

Baby Boy plakat Pris: 249,00  

Baby Boy plakat fra Dialægt. Læs mere »

Baby Girl plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt bestræber vi os på at skabe personlige plakater til så mange som muligt. Derfor at vi stolte af vores “Baby”-plakat, som viser den helt særlige dialekt, som kun de allermindste mestrer, og som vi andre forsøger at forstå. “Wuaah!” [ Mo Læs mere »

Bacon definition - plakat Pris: 199,00  

"Bacon"-plakat Plakat:Definitionsplakat med definition af "bacon" Gaveidé men bacon Bacon er noget af det bedste der findes, og det er næste umuligt at beskrive, hvor lækkert det egentlig er. Vi har dog forsøgt her på Citatplakat.dk, og har lavet e Læs mere »

Bacon reasons Pris: 149,00  

Some people wont try bacon for religious reasons. I wont try religion for bacon reasons. De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://cit Læs mere »

Bageren plakat Pris: 249,00  

Vi elsker også dej, kære bager! Plakaten er med citater fra en række hverdagssituationer, som de fleste bagere med selvironi vil trække på smilebåndet over. “Bageren”-plakaten er tiltænkt som en sjov og kærlig hyldest til de bagere, der dagligt stå Læs mere »

Baggård i Amaliegade - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Gård i Amaliegade 21 ved Amalienborg i københavn Flot gammelt billede af Amaliegade 21 ved Amalienborg i københavn, taget ca 1902. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Læs mere »

Bajer Pris: 199,00  

Øl plakat med far joken "bajer dog havde en kold øl" en sjov ordspil der med garanti får øl entusiasten til at trække på smilebåndet Læs mere »

Balletsko plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af balletskoen Ballet er en meget yndig og smuk dans som kræver balletsko for at kunne nå helt op tæerne som er det der karakteriserer ballet. Denne ballet sko blev opfundet af Jean-Marie Vallee i 1993. Kender du en der danser ballet, er d Læs mere »

Ballongyngen i Tivoli 1 - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Ballongyngen i Tivoli - københavn Flot gammelt billede af de nostalgiske ballongyngerne i tivoli i København, taget ca 1880-1889. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Læs mere »

Ballongyngerne - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Ballongyngerne i Tivoli Flot gammelt billede af Ballongyngerne i Tivoli, taget ca 1880. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Tivolis første ballo Læs mere »

Balloon Girl - Banksy plakat Pris: 129,00  

Balloon Girl - Banksy plakat Balloon Girl, eller Girl With Balloon, er et af Banksys mest bemærkelsesværdige værker, der demonstrerer graffiti stencil-teknikken Banksy er blevet berømt for overalt i verden. Værket blev frigivet som et usigneret og unders Læs mere »

Bamse og kylling plakat - Bamse - Tihvertifald Pris: 199,00  

Bamse og Kylling - Tihvertifald Citat: Tihvertifald Plakat: Bamse Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Bamses Billedbog er en serie og film som mange danskere er vokset op med i dag. Alle kender dem og børne Læs mere »

Bamse og kylling plakat - Bamse - Værsesgo Pris: 199,00  

Bamses Billedbog - Værsesgo Citat: Værsesgo Plakat: Bamse Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Citatplakat.dk har taget dig tilbage til 1983, da 'Bamses Billedbog' udkom i programmet 'Fjernsyn for dig'. Bams Læs mere »

Bamse og kylling plakat - Kylling - Molodi Pris: 199,00  

Bamse og Kylling - Molodi Citat: Molodi Plakat:Kylling Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Kylling er en af de tre karakterer i Bamses Billedbog og er Bamses bedste ven. Kylling holder af at klæde sig ud Læs mere »

Bamse og kylling plakat - Kylling - Tihvertifald Pris: 199,00  

Bamses Billedbog - Tihvertifald Citat: Tihvertifald Plakat:Kylling Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Citatplakat.dk har i samarbejde med Danmarks Radio udarbejdet plakater fra 'Bamse og Kylling'. Her pl Læs mere »

Bamse og Kylling plakat - Kylling - Værsesgo Pris: 199,00  

Bamses Billedbog - Værsesgo Citat: Værsesgo Plakat: Kylling Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Kylling er intet-køn og er Bamses bedste ven. Kylling er omsorgsfuld og giver gerne Bamse eller anden god Læs mere »

Bamse og kylling plakat - Ælling - Fybabab Pris: 199,00  

Bamses Billedbog - Fy-babab Citat: Fy-babab! Plakat: Ælling Børne TV:Bamse og Kylling / Bamses Billedbog Plakatkategori:Børneplakater Den mindste i flokken er Ælling som er lillesøsteren i flokken. Ælling har ikke lært at tale endnu, men hun ka Læs mere »

Bananer - Retro plakat Pris: 129,00  

Retro bananer på plakat Mangler du lidt inspiration til køkkenet og elsker du retro stilen? Så er denne banan plakat helt sikkert et godt bud, med de flotte gule farver og den enkelte lyse baggrund, som vil passe godt ind i det moderne hjem. Skal du b Læs mere »

Banankage opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Banankage opskrift på plakat Banankagen er en super lækker kage hvis man kan lide banan og chokolade! Denne opskrift er en af gode og svampede! Kagen kan bages i brødforme, springforme til lagkager eller muffins. Du bestemmer, den smager godt lige meget Læs mere »

Bankrådgiveren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde bankrådgiveren. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “Bankrådgiveren”-plakat. Plakaten er tiltænkt den selvironiske bankrådgiver, der kan genkende sig selv i disse sjove og Læs mere »

BAR - BAY 2-8 UEFA Champions League kvartfinale plakat Pris: 179,00  

BAR vs. BAY fodbold plakat Mægtige FC Bayern Münchens ydmygelse af FC Barcelona på kolossale 8-2 på vejen til Champions League-trofæet vil blive husket som ét af højdepunkterne i den sydtyske storklubs nyere histore.Denne plakat er en hyldest til “Ster Læs mere »

Barberkniv plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af barberkniven Patent plakaten af barberkniven der blev opfundet af George W. Korn i 1902. I vores kategori Patent plakater kan du finde flere patenttegninger der er relateret til frisører eller barberer. Læs mere »

Barberkrus med kost plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Barberkrus med barberkost Kender du en barberer eller en frisør hvor disse plakater ville være den perfekte gaveidé? For at matche denne plakat med barberkrus og barberkost har vi også patent plakater med barberkniv og saks. Se mange flere patent tegning Læs mere »

Barcelona - PSG 6-1 UCL 2017 plakat Pris: 179,00  

Barca vs. PSG plakat FC Barcelona havde ryggen mod muren inden returopgøret mod Paris Saint-Germain, da den catalanske storklub havde tabt det indledende opgør i Paris med 4-0. Hjemmepublikummet på Camp Nou blev dog vidner til et af de mest sensationelle Læs mere »

Barcelona - United 3-1 UCL finale 2011 plakat Pris: 179,00  

Barca vs Manchester United plakat Messi på toppen, Xavi og Inesta på midtbanen, Valdes i buret og Guardiola på sidelinjen for blot at nævne nogle af profilerne. Barca-mandskabet i denne periode den ene titel efter den anden, og efter 3-1 finalen mod Manc Læs mere »

Barcode - Banksy plakat Pris: 129,00  

Barcode - Banksy plakat Er du til kunstværker med smukke betydninger, grænseoverskridende politiske holdninger og livsmotiverende værker så er Banksys Street Art helt sikkert noget for dig. Vi har lavet en række af plakater med de mest populære værker på Læs mere »

Bare to enkelte, så kan jeg altid vende dem Pris: 149,00  

Bare to enkelte, så kan jeg altid vende dem Citat: Bare to enkelte, så kan jeg altid vende dem Karakter:Esben Skuespiller:Rasmus Albeck Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på pla Læs mere »

Bare ærgerligt Sonnyboy Pris: 199,00  

Bare ærgerligt Sonnyboy! Plakat:Bare ærgerligt Sonnyboy! Inspiration:Den Eneste Ene Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Den Eneste Ene er - om ikke den bedste - så én af de bedste danske film fra 90’erne. Fil Læs mere »

Bare ærgerligt, Sonnyboy Pris: 149,00  

Bare ærgerligt, Sonnyboy!Citat:Bare ærgerligt, Sonnyboy! Karakter:Sus Skuespiller:Sidse Babett Knudsen Medie:Den Eneste Ene Instruktør:Susanne Bier Årstal:2003Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!Originale plak Læs mere »

Barn i 00'erne plakat Pris: 249,00  

En virkelig sjov plakat for dig der var Barn i 00'erne. Her finder de mest populære ting og udtryk fra din barndom i 00'erne. Kan du genkende dem? Plakaten er en perfekt gaveidé til den veninde eller kammerat og helt sikkert vække gode minder frem fra den Læs mere »

Barn i 80'erne plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt mener vi, det er vigtigt at være stolt af sig selv og sit bagland. Derfor vil vi gerne være med til at hylde et årtier, der måske har haft en stor indflydelse på din personlighed - også selv om det virkelig lidt fjollet i tilbageblik. "I ka Læs mere »

Baronessen Pris: 149,00  

Baronessen Citat:Bar.. Baronessen sku' vel ikke sidde og trænge til en bajer? Karakter: Hans Høy Skuespiller:Dirch Passer Film:Baronessen fra Benzintanken Instruktør:Annelise Reenberg Årstal:1960 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste Læs mere »

Baronessen Pris: 199,00  

Baronessen Plakat:Bar... Baronessen sku' vel ikke sidde og trænge til en bajer? Inspiration: Baronessen fra Benzintanken [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=gq4rGUqTsUU"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plak Læs mere »

Battery operated devices Pris: 149,00  

Battery operated devices Citat:I drink coffee, and have sex, and buy pies and enjoy operated devices. Karakter: Miranda Skuespiller: Cynthia Nixon Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske cita Læs mere »

Battery operated devices Pris: 199,00  

Battery operated devices Plakat:I drink coffee, and have sex, and buy pies and enjoy battery operated devices. Inspiration:Sex and the City [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=essRlgL6g-w"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste d Læs mere »

Bayern - Chelsea 1-1 UCL finale 2012 plakat Pris: 179,00  

Chelsea FC vs. Bayern München plakat Det var kampen, hvor Chelsea besejrede Bayern München på tyskernes egen hjemmebane, og hvor klubben vandt Europas fineste klubturnering for første gang. Chelsea plakaten er et historisk tilbageblik på en af klubben Læs mere »

Bayern - Inter 0-2 Champions League finale 2010 plakat Pris: 179,00  

FC Bayern München - FC Internazionale 0-2 Champions League finale 2010 fodbold plakat Sæsonen 2009/10 er en af de største sæsoner i Inters historie. Her formåede “Nerazzuri” at feje alt modstand af banen, og med sejren i Champions League-finalen sikr Læs mere »

Be Yoncé Pris: 149,00  

Don't worry be yoncé! De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en enkelt pl Læs mere »

Be yourself - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Body positivity plakater Er du også fan af dette quote "Be yourself"? Hæng den i dit soveværelse eller på dit badeværelse så du kan minde dig selv om det hver dag. Body positivity plakater er meget populære og vi har en række af dem, se flere i vores kat Læs mere »

Beach umbrella - Airpixels plakat Pris: 199,00  

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bagAIRPIXELS,har håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder til Læs mere »

BEACHES 2050 - klimaplakat Pris: 249,00  

Citatplakats klimaserie "2050" er med til at sætte fokus på miljøet. Plakaterne viser et bud på, hvordan verden kan komme til at se ud i år 2050, medmindre vi gør noget nu! Den provokerende serie, med farverige illustrationer håber at kunne bidrage til Læs mere »

Bear with me Pris: 199,00  

Plakaten til den glemsomme type. "yes i forget bear with me" Læs mere »

Bearnaisesovs opskrift - Sovse guide plakat Pris: 129,00  

Nu har du altid opskriften på den fantastiske bearnaisesovs lige ved hånden! Bearnaisesovsen blev opfundet af en fransk kok og efterfølgende blev den præsenteret i Danmark, hvor den blev serveret til "oksesteg og gemyse"Også senere er den et central el Læs mere »

Beautiful balloon - Børneplakat Pris: 199,00  

Luftballon plakat Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og Læs mere »

Because they can Pris: 149,00  

Because they can Citat:Men cheat for the same reason that dogs lick their balls. Because they can. Karakter: Samantha Jones Skuespiller: Kim Cattrall Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske c Læs mere »

Bedstefar definition - plakat Pris: 199,00  

"Bedstefar"-plakat Plakat:Definitionsplakat med definition af titlen "bedstefar" Gaveidé til bedstefar Er du også træt af at give vin og sokker til bedstefar? Så har vi en ny og spændende gave ide, nemlig plakaten med alle de gode og sjove guldkorn Læs mere »

Bedstefar plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde alle bedstefædre. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “Bedstefar”-plakat. Bedstefar-plakaten er en sød og humoristisk plakat til de selvironiske bedstefædre, der kan genke Læs mere »

Bedstemor definition - plakat Pris: 199,00  

"Bedstemor"-plakat Plakat:Definitionsplakat med definition af titlen "bedstemor" Gaveidé til bedstemor Det er aldrig nemt at finde gaver til bedsteforældre, men med en plakat fra Citatplakat gør vi det nemt. Vores definitionsplakat med definitionen Læs mere »

Bedstemor og Bedstefar (Pakketilbud) Pris: 398,00  

Bedstemor og Bedstefar plakaterne har vi slået dem sammen til en pakke. En oplagt julegave til dine bedsteforældre! Spar over 20% ved at købe dine plakater som pakketilbud Læs mere »

Bedstemor plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde alle bedstemødre. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “Bedstemor”-plakat. Bedstemor-plakaten er en sød og humoristisk plakat til de selvironiske bedstemødre, der kan genke Læs mere »

Bee and Flower - Japansk kunstplakat Pris: 129,00  

Blomster og insekter på plakater Mangler du lidt japansk stemning og noget anderledes til dine vægge? I vores kategori med japanske plakater finder du vintage kunst fra Japan. På denne plakat er der blandt andet finde lyserøde roser med summende bier. Pe Læs mere »

Beer - Molekyle plakat Pris: 129,00  

Molekyle plakat med øl (humulone) Molekyleplakat med molekylet humulone, der bl.a. kan findes i øl. Plakaten er udformet med en illustration af den kemiske sammensætning for øl, sammen med titlen beer, og det kemiske navn for molekylet. Molekyle plakaten Læs mere »

Beer styles - Øl guide plakat Pris: 129,00  

Beer styles - Øl guide plakat Er du en rigtig øl-entusiast, så er denne plakat helt sikkert noget for dig. Plakater guider dig nemlig igennem alle de forskellige øl. Plakaten er delt op ALE øl, Lager øl og Lambic øl. Her finder du også hvedeøl, IPA øl, s Læs mere »

Benzin, olie, luft, vand Pris: 149,00  

Benzin, olie, luft, vand Citat: Benzin, olie, luft, vand eller vask og strygning? Karakter: Hans Høy Skuespiller:Dich Passer Film:Baronessen fra Benzintanken Instruktør:Annelise Reenberg Årstal:1960 Citatplakat.dk er stedet med de sjovest Læs mere »

Benzin, olie, luft, vand Pris: 199,00  

Benzin, olie, luft, vand Plakat: Benzin, olie, luft, vand eller vask og strygning? Inspiration: Baronessen fra Benzintanken [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=i5le0zSAkpY"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på pla Læs mere »

Best friends eat your lunch - Veninde plakat Pris: 129,00  

Friends buy you lunch, best friends eat your lunch Plakaten med teksten: 'Friends buy you lunch, best friends eat your lunch' Den perfekte gave til din bedste veninde som hun helt sikker vil blive glad for. Se mange flere feminine plakater med tekst her Læs mere »

Best handyman I ever saw Pris: 199,00  

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Best handyman I ever saw - plakat Kender du en som fortjener lidt ekstra ros og kærlighed for sit handy-arbejde, så kan denne 'Best handyman I ever saw' plakat give et ekstra smil på læben. Er du bare helt vild med jo Læs mere »

Bestikkes Pris: 199,00  

Læs mere »

Bi-fi signal - LGBT plakat Pris: 129,00  

Humoristisk LGBT plakat om biseksualitet Skæg LGBT plakat om at være biseksuel. Plakaten er en hyldest til mangfoldighed, og alles ret til at være sig selv, og til at elske hvem man vil. Hvis du kan lide plakaten, har vi mange andre i samme stil under ka Læs mere »

BIF - FCK 5-0 Superligaen 2005 plakat Pris: 179,00  

Brøndby IF vs. FC København plakat Sæsonen med Agger og Kalle, hvor Brøndby slog dem alle! 5-0 kampen på Brøndby Stadion over ærkerivalerne fra FCK bragt Brøndby usandsynligt tæt på mesterskabet, som de også senere vandt. Michael Laudrup var træner, o Læs mere »

BIF - FCM 1-1 2019 pokalfinale plakat Pris: 179,00  

FC Brøndby IF vs. FC Midtjylland plakat Jesper Hansen spillede en vigtig rolle i straffesparkskonkurrencen og en trist hovedrolle i optakten til kampen. FCM-fans kender historien, og kampen huskes for den smukke hyldest til Jesper Hansen og ikke mindst d Læs mere »

Big Ben - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Big Ben Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af byen London i England og uret Big Ben, der blev støbt og opsat i 1858 og fik s Læs mere »

Bill Gates - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Bill Gates Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Bill Gates som er med-grundlægger, nuværende bestyrelsesformand og hovedsof Læs mere »

Bilsælgeren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv og sit job! Plakaten er med citater og situationer, som alle bilsælgere vil kunne genkende og grine af. Plakaten er en sjov og kærlig hyl Læs mere »

Bioanalytikeren plakat Pris: 249,00  

Vi mener, man skal være stolt af sig selv og det arbejde, man udfører. Derfor er vi er stolte af “Bioanalytikeren”-plakaten. Vi vil gerne hylde alle de, der er med til at holde vores sygdomme i kort snor. "Hvem har klamydia?" [ Hvem varetager klamy Læs mere »

Birds of a feather - Banksy plakat Pris: 129,00  

Birds of a feather - Banksy plakat Værket viser en gruppe af fremmedhadede duer, der samles mod en farverig fugl fra Afrika. Duerne bærer skilte mod sydfuglens tilstedeværelse og henviser måske til det ebolaudbrud, der begyndte i Vestafrika og det forest Læs mere »

Bisexual flag - LGBT plakat Pris: 129,00  

LGBT plakat med biseksualitetens flag Det stolte biseksuelle flag blev designet af Michael Page i 1998. Flaget er et symbol, der kan sammenlignes med det større LGBT-samfunds gay pride-flag. Flagets budskab er at øge synligheden af ​​biseksuelle både Læs mere »

Bisexuals are great - LGBT plakat Pris: 129,00  

LGBT plakat med sjovt citat om at være biseksuel Sjovt citat med et humoristisk take på biseksualitet. Vis at du er stolt af din seksuelle orientering og hvem du er med denne LGBT plakat, som hylder mangfoldighed, og at alle er lige uanset, hvem man elsk Læs mere »

Black Power Salute - Plakat Pris: 129,00  

Den olympiske hyldest til de sorte Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med det historiske billede af to afroamerikanske atleter Tommie Smith og Joohn Læs mere »

Bland selv-slik plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv - slikmund eller ej. Bland selv-slik er godt alle ugens dage,selv dagen derpå. De fleste kender til fredagsslik, d Læs mere »

Blessed with a mom bod - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Være tilfreds med din kvindlige mor krop - plakat i flot line art Vær stolt af og tilfreds med din mor krop, som har født dine vidunderlige børn. Hæng denne plakat op og bliv mindet om gode minder om alt hvad det end må indebære. Kunstneriske og simpel o Læs mere »

Blinkende Lygter - plakat Pris: 199,00  

Blinkende Lygter plakat Plakat:Blinkende Lygter Inspiration:Blinkende Lygter Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: Det skal jeg da ha' Lor Læs mere »

Blodkredsløbet - Anatomi plakat Pris: 129,00  

Kroppens kredsløb På denne plakat kan lære og blive klogere på hvor vores blod kredser gennem kroppen og ud til hvor organer de forskellige steder i kroppen. Vi har mange flere anatomi plakater med kroppen her på vores hjemmesider som du også kan give i Læs mere »

Bloggeren plakat Pris: 249,00  

Plakaten er med citater og situationer, som alle bloggere og deres følgere ville kunne sende et smil til. Plakaten er en sjov og kærlig hyldest til alle de bloggere der til dagligt deler deres liv med os. Hvad enten det er dig selv, en ven eller et fam Læs mere »

Blue bird - Japansk kunstplakat Pris: 129,00  

Japanske kunst plakater i orange farver Japanske kunst plakater i de smukkeste varme farver. På plakaten ser du en blå lille fugl der sidder på en gren med orange blade og blå vindruer. Denne plakat er perfekt til dig der gerne vil give dit hjem en japan Læs mere »

Blue floral - Japansk kunstplakat Pris: 129,00  

Japansk natur og deres blomster Mangler du lidt japansk stemning til din indretning? Med disse plakater får med garanti den perfekte og flotte japanske stemning til din stue eller et hvilket som helst rum du gerne vil indrette med japanske kunst plakater Læs mere »

Blue ice plakat Pris: 129,00  

Læs mere »

Blå Agat Sten - Fotokunst plakat Pris: 199,00  

Plakat med sten Den blå Agat er en krystal sten, som på ydersiden umiddelbart ikke ser så betagende ud, men indvendigt er den utroligt smuk. Mange mener at den blå agat krystal styrker selvrespekten, beskytter og giver styrke, samt giver mod og handlekra Læs mere »

Bob bob bob bob Pris: 199,00  

Bob bob bob bob! Plakat:Bob bob bob bob! Inspiration:Det jyske sprog Plakaten er udarbejdet i samarbejde med Juleekspert Daniel "Røde" Holmberg - Danmarks største juleblogger! Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Læs mere »

Bobles - Børneplakat Pris: 199,00  

Tyggegummi damen Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og i Læs mere »

Body Positivity plakat Pris: 129,00  

Kropspositivitet plakat Denne Body positivity plakat henviser til påstanden om, at alle mennesker fortjener at have et positivt kropsbillede, uanset hvordan samfundet og populærkulturen ser den ideelle form, størrelse og udseende. Skab din egen personlig Læs mere »

Boksehandske plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af boksehandsken I 1929 blev denne boksehandske opfundet af John L Restifo til sportsgrenen boksning. Kender du en bokser er dette et godt bud på en personlig gave. Se mange flere patent tegninger i vores kategori Patent plakater Læs mere »

Bolle en del Pris: 199,00  

Den gode gamle offensive scorereplik, med en noget harmløs illustration, så man kan tillade sig at have plakaten hængende i køkkenet Læs mere »

Bomb elephant - Banksy plakat Pris: 129,00  

Bomb elephant - Banksy plakat Mangler du kunst til dine vægge virkelig har noget at sige? Så kan du tage et kig på vores sortiment med Banksy street art kunstneren på plakater. Nogle er farverige plakater og andre er sort hvid plakater. De har altid en b Læs mere »

Bon appetit plakat Pris: 129,00  

Bon appetit plakat Find de fineste plakater til dit køkken eller billeder til køkken alrum. Vi har et hav af fine væg dekorationer med mad, opskrifter, quotes og meget andet. På plakaten finder du det populære franske citat "Bon appetit". Du kan finde ma Læs mere »

Bonnie and Clyde - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Bonnie and Clyde Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Bonnie og CLyde som var det berygtede forbryderpar, som rejste rundt Læs mere »

Bonusfar definition - plakat Pris: 199,00  

Bonusfar plakat Gave til far! Definitionsplakat med sjov og personlig definition af titlen "Bonusfar" Mænd er svære at give gaver til, og det er især svært at finde en gave til far, som ikke er enten sokker, vin eller en eller anden anden form for Læs mere »

Bonusmor definition - plakat Pris: 199,00  

Bonusmor plakat Gave til mor! Definitionsplakat med sød og sjov definition af titlen "bonusmor" At være mor sidder ikke i dit DNA, det sidder i hjertet! Her på Citatplakat har vi skabt en bonusmor plakat der på en kærlig måde fortæller din bonusmor Læs mere »

Boobies plakat nr. 1 Pris: 129,00  

Boobies plakat Alle bryster er gode bryster, og der er lige så mange forskellige bryster som der er navne for dem. Man kan kalde dem for; bryster, babser, patter, kasser, forlygter, madkasser, småkager, meloner, guirlandepatter, bananpatter, madder, hynd Læs mere »

Boobies plakat nr. 2 Pris: 129,00  

Boobies plakat Der findes mange typer af bryster og alle bryster er meget forskellige og smukke på hver deres måde. Der findes også utrolig mange navne for dem som der er af forskellige udgaver. Der kan være store bryster og små bryster med små og store Læs mere »

Boobies plakat nr. 3 Pris: 129,00  

Boobies plakat Babser, patter, forlygter, madder, lunger, nødder, boobies, tits.. Kært barn har mange navne! Lige så mange typer der er af bryster, ligeså mange navne har de. Vi har lavet en plakat der hylder alle slags bryster uanset hvordan de ser ud. Læs mere »

Borat - Plakat Pris: 249,00  

Borat Plakat: Borat Inspiration:Borat Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: NOOOT King in the castle, i have a chair, i have a chair Very nice Wawawew Læs mere »

Bord-rollespilleren Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde bord-rollespillerne. Vi synes, man skal være stolt af sig selv og sin hobby, og derfor er vi stolte af vores “bord-rollespilleren”-plakat. Plakaten er tiltænkt den selvironiske rollespiller, der kan genkende sig s Læs mere »

Borddæknings plakat - Køkken plakat Pris: 129,00  

Borddæknings plakat Går du op i takt og tone og helt bord der altid er dækket som det skal og helt korrekt? Med denne borddæknings plakat kan du altid have den lige ved hånden så du er sikker på at du får dækket det korrekte bord. Plakaten findes i mange Læs mere »

Bordfodbold plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af det legendariske bordfodbold Det legendariske bordfodboldbord her blev opfundet i 1975 af Lawrence T. Patterson, Jr. Spillet der kan spilles af alle aldre og stadig er lige sjovt for alle. I vores kategori finder du også tennisbordet og Læs mere »

Bordtennis plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af bordtennis Er du fan af boldspil eller kender du en der er? I vores kategori Patent plakater finder et stort udvalg af tegninger med bold fra forskellige sportsgrene gennem tiden. Se bare dette bordtennis bord, du kan også finde patent Læs mere »

Boremaskine plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af boremaskinen Den gamle boremaskine har udviklet sig meget igennem tiden. Nu findes den med flere forskellige bor til, kører på strøm, er genopladelig og endda med lys i nogle. Denne boremaskine blev opfundet i 1883 af William R. Clarkso Læs mere »

Born this way - Pride plakat Pris: 129,00  

Born this way plakat Er du også fan af dette quote "Born this way"? Motiverende og inspirerende citater til dig der mener vi alle er de samme uanset hvem vi elsker og hvem vi er. LGBT plakater er meget populære og vi har en række af dem, se flere i vores Læs mere »

Bornholm plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt mener vi, det er vigtigt at være stolt af sig selv og det sted, man kommer fra eller er flyttet til. Vi er selvsagt forelskede i dialekter, og derfor vil vi gerne hylde de karakteristiske udtryk, der knytter sig til bestemte egne i Danmark. Læs mere »

Bornholm plakat - By plakat Pris: 129,00  

Bornholmer plakaten Det perfekte plakat til den stolte Bornholmer! Kan du finde din by? Plakaten er er dannet af alle de små og store byer på Bornholm. Den fås i størrelserne B1 (70x100 cm), B2 (50x70 cm), A3 (30x42 cm) og A4 (21x30 cm) og der kan tilkøb Læs mere »

Bowlingkegle plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af bowlingkeglen På patent plakaten finder du keglen der blev opfundet til spillet Bowling. Denne kegle blev opfundet i 1939 af I. E. Guimond og på plakaten kan du se hans underskrift og lige under finder advokatens underskrift. Se mang Læs mere »

Bowlingkugle plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af bowlingkuglen Bowling er et spil for både familie og venner og nu også en holdsport. Denne Bowlingkugle blev opfundet ag Herbert H. Hausman i 1949. Se mange flere opfindelser til flere forskellige sportgrene her i vores kategori Patent Læs mere »

Bradepandekager guide plakat - De klassiske opskrifter Pris: 129,00  

De klassiske opskrifter på bradepandekager Vi danskere er glad for hygge og med hygge medfølger der altid kage! Vi er også fan af nemme kager der smager godt og bradepandekager er både nemme og lækre. De er gode til især børn! Derfor har vi samlet en pla Læs mere »

Bramble - Cocktail plakat Pris: 129,00  

Bramble - Cocktail plakat Den smukke mørkerøde cocktail er fra London og er skabt af Dick Bradsell i 1980'erne. Cocktailen er lavet på tør gin, citronsaft, sirup, creme de mure og masser af knust is. Vi anbefaler at toppe drinken med et bar friske bær og Læs mere »

Brandmanden plakat Pris: 249,00  

Vi mener, det er vigtigt at være stolt af sig selv og det hverv, man besidder. Derfor er vi selv stolte af vores “Brandmanden”-plakat. De fleste brandmænd vil med et smil på læben kunne genkende disse sjove citater fra deres hverdag, fordi plakaten Læs mere »

Brassiére plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af Brassiére Kom med tilbage i tiden med vores kategori der indeholder patent tegninger på opfinderne gennem tiden. Her kan du blandt andet få plakaten med patent tegningen af opfindelsen ag BH'en (brassiére) der blev opfundet i 1914. Se m Læs mere »

Breastfeeding Pris: 149,00  

Breastfeeding Citat: Breastfeeding... hot! Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Cit Læs mere »

Breathe plakat Pris: 129,00  

Læs mere »

Breezy reeds - plakat Pris: 129,00  

Siv og natur på plakater De her smukke billeder af siv, korn og græs marker er rigtig gode til dig der gerne bo stilrent og med plakater der giver en rolig stemning. Kan du godt lide sort hvid plakater kan du finde flere i stil med denne lige her i kateg Læs mere »

Bregne plakat Pris: 129,00  

Bløde bregner Er du på jagt efter de finde grønne bregner på plakater? Vi har en række af plakater forskellige motiver af bregner. Du kan mixe og matche dem som du vil, så de passer ind i din indretning! Find rammen til din plakat her Læs mere »

Brigitte Bardot - Plakat Pris: 129,00  

Brigitte Bardot med kamera Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den franske skuespillerinde og dyreværnsforkæmper. Som sangerinde udga Læs mere »

Brigitte Bardot playing with cards - Plakat Pris: 129,00  

Brigitte Bardot spiller med kort Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den franske skuespillerinde og dyreværnsforkæmper. Som sangerind Læs mere »

Brille plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af brillen Patent tegningen og opfindelsen af brillen fra 1875 af J. Gall. Dette er måske den perfekte gave til optikeren, som personen helt sikker vil sætte pris på. Det er en super fed plakat som er enkelt, historisk og passer godt ind d Læs mere »

Brilleabe Pris: 149,00  

Brilleabe Citat:Vi bruger ikke brilleabe her i huset! Karakter:Lille Eigil Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på Læs mere »

Bror definition - plakat Pris: 199,00  

"Bror"-plakat Plakat:Definitionsplakat med definition af titlen "bror" Gaveidé til bror En bror er den bedsteven man ikke selv vælger, og som både kan være en kæmpe belastning, men samtidigt også en kæmpe hjælp. Se vores definitionsplakat med defin Læs mere »

Broren plakat Pris: 249,00  

Broren plakaten er den perfekte sjove, søde, anderledes og ikke mindst personlige gave til din bror. Personlig gave til bror, sjov gave til bror Læs mere »

Bros before hoes Pris: 149,00  

Bros before hoes! Citat: Bros before hoes! Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Cit Læs mere »

Brownie opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Brownie opskrift på plakat Hvem elsker ikke brownie? Den kan spises på alle tidspunkter i døgnet og så skal den helst være helt snasket indeni og sprød udenpå. Denne opskrift er super nem og lækker og så kan du hænge den i dit køkken så du altid har lige Læs mere »

Brownie opskrift - Køkken plakat Pris: 129,00  

Brownie opskrift - Køkken plakat Brownie er en super lækker kage som man kan spise på alle tider af døgnet! Kende tegnet ved en brownie er at den er sprød uden på og blød inden i og så smager den af en chokolade explosion. Vi har lavet en række mad plaka Læs mere »

Brun sovs opskrift - Sovse guide plakat Pris: 129,00  

Nem opskrift på brun sovs på plakat Brun sovs er en meget udbredt sovs i Danmark og går lang tilbage i tiden. Det er en opbagt sovs hvor der tilsættes farve og smag herefter. Brun sovs spises til mange retter som frikadeller, hakkebøf og ikke mindst flæs Læs mere »

Brygmester på arbejde - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af brygmester på arbejde i Carlsberg bryggeriet Flot gammelt billede af Carlsberg bryggeri, taget ca 1840 - 1950. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat Læs mere »

Brylluppet plakat Pris: 249,00  

“Man bliver jo ikke gift hver dag” [Nyt budget - igen] eller “Ja” [… alternativet er uoverskueligt lige nu]. Du kan sikkert forestille dig disse ting blive sagt til et bryllup. Hvad enten det er dig selv, en kollega, et familiemedlem eller en Læs mere »

Brøndby - Silkeborg 3-1 pokalfinale 2018 plakat Pris: 179,00  

Brøndby IF - Silkeborg IF Pokalfinale 2018 fodbold plakat Genoplev pokalfinalen hvor Alexander Zornigers Brøndby-hold slog Silkeborg foran over 20.000 blå-gule fans og hev trofæet hjem til Vestegnen. Denne plakat er en hyldest til BIF - traditioner, pass Læs mere »

Bud'weiser Pris: 199,00  

Older.. Bud'weiser - plakat Det er ikke altid sjovt at blive ældre... Men med denne sjove far humor plakat bliver det da bare lidt sjovere! Plakaten er perfekt, hvis du gerne vil ønske nogen tillykke med fødselsdagen med humor og godt humør. Vi har ma Læs mere »

Buddha plakat Pris: 129,00  

Læs mere »

But umm... Pris: 149,00  

But umm... Citat: But umm... Karakter: Robin Scherbatsky Skuespiller: Cobie Smulders Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er desi Læs mere »

Butterflies and plant - Japansk kunstplakat Pris: 129,00  

Japanske sommerfugle Mangler du lidt japansk stemning og noget anderledes til dine vægge? I vores kategori med japanske plakater finder du vintage kunst fra Japan. Denne plakat er perfekt til hjemmet hvis du ønsker et japansk tvist til indretningen Se me Læs mere »

Butterfly plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af butterfly Denne patent tegning af butterflyen blev opfundet i 1923, den blev opfundet af Harry Berkson. På plakaten kan du se den originale patent tegning, med underskrift af opfinderen og dens patent nummer. Se mange flere patent tegni Læs mere »

Butts plakat nr. 1 Pris: 129,00  

Butts plakat nr. 1 En god eller dårlig røv? Vi mennesker skal stadig lige kigge efter den alligevel. Der findes mange typer numser og vi har derfor lavet en plakat med de forskellige typer af numser. Der findes store numser, små numser, flade numser, spi Læs mere »

Butts plakat nr. 2 Pris: 129,00  

Butts plakat Anderledes og sjov kunst om forskellige typer numser på både mænd og kvinder. Se alle vores gode numser på plakater eller boobies plakater lige her på vores hjemmeside. Læs mere »

Bygningsingeniøren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv og sit job! Plakaten er med citater og situationer, som alle bygningsingeniører vil kunne genkende sig selv i. Plakaten er en sjov og kær Læs mere »

Bygningskonstruktøren Pris: 249,00  

Vi mener, det er vigtigt at være stolt af sig selv og sit job. Derfor er vi selv stolte af vores “Bygningskonstruktøren”-plakat. De flestebygningskonstruktører vil med et smil på læben kunne genkende disse sjove citater fra deres hverdag, fordi p Læs mere »

Bøjle plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af bøjlen En lille opfindelse der skaber system og i vores tøj og er utrolig nødvendig i vores tøjskabe og tøjbutikker. Bøjlen her blev opfundet af John A. Bryant i 1905 og blev lavet af stål. Plakaten her kunne være en gaveidé til modeblo Læs mere »

Bølgeskum - Airpixels plakat Pris: 199,00  

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bagAIRPIXELS,har håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder ti Læs mere »

Børne alfabet plakat - Børneplakat Pris: 199,00  

Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og illustrator, Petrin Læs mere »

Børsbroen og børskanalen - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Børsbroen Flot gammelt billede af Børsbroen, taget ca 1890-1889. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med børsbroen og børskanalen med Christianshavn Læs mere »

Børsen - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af børsen og dens tårn, med Vor Frelser Kirke i baggrunden Flot gammelt billede af Børsen og Børstårnet, med Vor Frelser Kirke i baggrunden, som er taget i 1865. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret Læs mere »

Caffeine - Molekyle plakat Pris: 129,00  

Molekyle plakat Plakat med strukturen i koffein molekylet. En del af vores serie af molekyle plakater, bl.a. med strukturen for kærlighedsmolekylet, lykkemolekylet og fredsmolekylet. Koffein molekylet er kun en titel som molekylet har fået i folkemund Læs mere »

Café - Børneplakat Pris: 199,00  

Cafe plakat til børneværelset og rolleleg Er det restaurant og cafe der er den populære leg lige nu, så er det oplagt med denne cafe plakat til legekøkkenet eller blot til børneværelset. Denne plakat giver fri leg indenfor køkken lege, rolleleg, leg og l Læs mere »

Cameraman and Flower - Banksy plakat Pris: 129,00  

Cameraman and Flower - Banksy plakat Cameraman og Flower dukkede op på væggen i en Park City-kaffebar i forkant af premieren af ​​Banksys film på Sundance i 2010. Den repræsenterer de længder, folk går til for at bevare skønheden, men ofte fører til Læs mere »

Campisten plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde den livsstil, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “campisten” plakat. Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske campist, der kan ge Læs mere »

Can I eat it? Pris: 149,00  

Can I eat it? Citat: That's a great story.Can I eat it? Karakter: Joey Tribbiani Skuespiller: Matt LeBlanc Serie: Friends Årstal:1994 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplak Læs mere »

Can you ever really forgive Pris: 149,00  

Can you ever really forgive Citat: Can you ever really forgive, i you can't forget? Karakter: Carrie Bradshaw Skuespiller:Sarah Jessica Parker Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater Læs mere »

Carlsberg bryghus - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Carlsberg bryghus Flot gammelt billede af Carlsberg bryghus, taget ca 1885. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Carlsberg bryghus, er blot én i Læs mere »

Carlsberg fabrikshal - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Carlsberg fabrikshal Flot gammelt billede af Carlsberg fabrikshal, taget ca 1910. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Carlsberg fabrikshal, er b Læs mere »

Carlsberg porten - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Carlsberg porten med elefanterne Flot gammelt billede af plakat med gammelt billede af Carlsberg porten med elefanterne i Købebenhavn, taget ca 1918. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af Læs mere »

Carlsberg ølvogne - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Carlsberg ølvogne i København Flot gammelt billede af Carlsberg ølvogne, taget ca 1925. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Carlsbergs øl vogne, Læs mere »

Carrot all Pris: 199,00  

So what, that you are one year older? - I don't carrot all! Hæng den sjove og super stilrene plakat med joken 'So what, that you are one year older?' i hjemmet, på kontoret eller soveværelet. Har du en som fortjener disse kærlige ord, eller en kærlig rem Læs mere »

Castle and sun - Paul Klee kunstplakat Pris: 129,00  

Poul Klee kunstværk I vores kategori med kunstplakater finder du også kendte kunstnere og kunstværker som Poul Klee, der var en tysk-schweizisk kunstner og kunstteoretiker, her med kunstværket "Castle and sun" i de her mørke røde farver. Er du til farver Læs mere »

Celebrating the Fall of the Berlin Wall - Plakat Pris: 129,00  

Berlinmurens fald og glade tyskere Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billede af Berlin Murens fald i 1991 og fejringen og de glade tyskere. Mur Læs mere »

Celtic - FCK 1-3 Europa League 2020 plakat Pris: 179,00  

Celtic - FC København Europa League 2020 fodbold plakat FC København leverede en aften som de færreste FCK-fans kommer til at glemme, da de på Celtic Park besejrede det skotske storhold Celtic FC og sikrede sig avancement til 1/8-finalen i Europa League. Læs mere »

Cereal straws - plakat Pris: 129,00  

Plakater fra naturen Vil du gerne skabe ro og god stemning til dit hjem eller butik, kan de her plakater virkelig noget helt særligt. De skaber ro i sindet! Mix dem med lidt andre plakater fra vores kategori Fotokunst plakater Find rammen til din plak Læs mere »

Challenge accepted Pris: 149,00  

Challenge accepted! Citat: Challenge accepted! Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Læs mere »

Challenge accepted Pris: 199,00  

Challenge accepted! Plakat: Challenge accepted! Inspiration:How I met your Mother [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=U7FmPSTx5vc"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat Læs mere »

Champignonsovs opskrift - Sovse guide plakat Pris: 129,00  

Nu kan du lave champignonsovs hver dag! Hvilken favorit sovs har du? Du kan helt sikker finde den blandt vores mange plakater med opskrifter på forskellige sovse. Vi har plakater med champignonsovs, bearnaisesovs, hollandaisesovs, brun sovs, pebersovs, p Læs mere »

Charles Darwin - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Darwin Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Charles Darwin der var en engelsk naturforsker og geolog. Han er kendt for sin Læs mere »

Charme, selvtillid og lækkert hår Pris: 149,00  

Charme, selvtillid og lækkert hår! Citat:Charme, selvtillid og lækkert hår! Karakter:Score-Kaj Skuespiller:Peter Mygind Medie:TV10 Årstal:1994-1997 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater Læs mere »

Chefen plakat Pris: 249,00  

En sjov og anderledes gave idé til din chef. Rammer plakaten lige spot on på dig selv eller på din egen chef? Vi har prøvet at ramme så godt som muligt, og vi synes selv den er ret morsom. Er du enig? Plakaten fås både i grå og lyserød. Skal du købe en Læs mere »

Cherry blossom - Japansk fotokunst plakat Pris: 129,00  

Japanske kirsebær blomster Smukke plakater med de fineste fotos af blomster med et filter der gør dem bløde i udtrykket. Se bare denne smukke blomster fra det japanske kirsebær træ! Fotografen er Ogawa Kazumasa og han laver mange flere som du kan se mere Læs mere »

Cherry blossom - Japansk kunstplakat Pris: 129,00  

Japanske kirsebærblomster Vil du gerne have en speciel og japansk stil, så kan du indrette med vores fine japanske kunst plakater med natur og smukke blomster. Se bare denne fine plakat med japanske kirsebær blomster i sarte farver. Se mere i Japanske Læs mere »

Chessecake opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Indram din cheesecake opskrift Cheesecakes er så nemme og smager fantastisk, en kage der både er til børn og voksne. Her finder du en nem opskrift på cheesecake som også smager lækkert. Med vores opskrift plakat og kageguide kan du indramme plakaterne Læs mere »

Chicago - Retro plakat Pris: 129,00  

Gamle by plakater med Chicago Vi har lavet en række plakater med gamle by plakater i den fedeste retro stil, som du kan pryde dine vægge med der hjemme eller give i gave. Her plakaten med Chicago i USA i flotte blå, gule og røde farver. Skal du bruge Læs mere »

Chicago parking - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med parkeringssystemer i Chicago Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af hvordan man havde parkeringssystemer i storbyen Chicago i Læs mere »

Chichen Itza - Plakat Pris: 129,00  

Neil Armstrongs første skridt på månen Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af ruinbyen Chichen Itza der ligger på den nordlige den af øe Læs mere »

Chili - Mad guide plakat Pris: 129,00  

Typer af chili Mangler du en plakat med lidt inspiration til hvilke chilier man kan bruge? Så er denne plakat helt sikkert noget for dig. Her finder du op til 9 typer chilier som er nogle af de mest populære. Du finder Ghost chilien, Tabasco chilien, Tha Læs mere »

Chim'panserne Pris: 199,00  

Kender du en der arbejder for politiet? Så er denne plakat perfekt til at give og måske få et grin med på vejen Læs mere »

Chipselskeren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde alle de hyggelige chipselskeren. Vi mener, man skal være stolt af sig selv og sin hang til chips! Plakaten med sjove chips-udtryk fås i størrelserne A3, 50×70 cm og 70×100 cm m/u ramme, og kan derfor passe til fors Læs mere »

Chocolate Pris: 149,00  

Those who say you can't buy happiness, haven't tasted chocolate! De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ H Læs mere »

Chocolate - Molekyle plakat Pris: 129,00  

Chokolade molekyle plakat Sjov og lærerig plakat med strukturen af molekylet theobromin (theo-bromin). En del af vores serie af molekyle plakater, som heroudover bl.a. også rummer strukturen for kærlighedsmolekylet, lykkemolekylet og fredsmolekylet. C Læs mere »

Chok, chok, chok Pris: 149,00  

Chok, chok, chok! Citat: Chok, chok, chok! Karakter:Harske Hubbe Skuespiller:Claus Skytte Medie: Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=SKDDJ1e_Qd8"] Citatplaka Læs mere »

Chokolade definition - plakat Pris: 199,00  

"Chokolade"-plakat Plakat:Definitionsplakat med definition af "chokolade" Gaveidé med chokolade Læs mere »

Chokoladekage opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Chokoladekage opskrift på plakat Den gode gamle klassiker er chokoladekagen der kan spises til hver en tid og som mange af os danskere elsker, både børn og voksne. Elsker du også chokoladekage kan du få den på plakat lige her, og indramme den til dit køk Læs mere »

Christ the Redeemer - Plakat Pris: 129,00  

Cristo Redentor over Rio Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den meget kendte kristusstatue Cristo Redentor, som står på det meget hø Læs mere »

Christians Brygge - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Christians Brygge Flot gammelt billede af Christians Brygge, taget ca 1920. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Christians Brygge, er blot én i Læs mere »

Christiansborgs slotsplads - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Christiansborgs slotsplads Flot gammelt billede af Christiansborgs slotsplads, taget ca 1911. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Christiansborg Læs mere »

Christianshavn - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Christianshavn Flot gammelt billede af Christianshavn, taget ca 1861. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Christianshavn, er blot én i vores sto Læs mere »

Circus Princess - Børneplakat Pris: 199,00  

Cirkus prinsessen Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og Læs mere »

Cirkusbygningen - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Cirkusbygningen i københavn Flot gammelt billede af Børs tårnet og vor frelser kirke i baggrunden, taget ca 1897. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plaka Læs mere »

Citronmåne opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Indram din citronmåne opskrift Citronmånen er meget populær blandt danskerne er kendt for at være politiets donuts herhjemme. Her finder en nem opskrift som også smager lækkert og er meget bedre end dem du køber til en 10'er. Med vores opskrift plakat og Læs mere »

Citrus fruits - plakat Pris: 129,00  

Citrusfrugter plakater Giv dit køkken en forfriskning med disse lækre citrus frugter! Lækre farver som du kan matche med cores andre plakater fra kategorien Plakater til køkkenet. Frugt plakater med blåbær, citroner eller mangoer?Gå på jagt i den og s Læs mere »

City - QPR 3-2 Premier League 2012 plakat Pris: 179,00  

Manchester City vs. Queens Park Rangers plakat 93:20 "Aguerooooo!" I 11/12 sæsonen afgjorde City mesterskabet på dramatisk vis. Med to overtidsscoringer vandt Manchester City vandt foran ærkerivalerne, Manchester United, med en bedre målscore. Episode Læs mere »

Clothes, compliments and cocks Pris: 149,00  

Clothes, compliments and cocks Citat:Gay men understands whats important: clothes, compliments and cocks. Karakter: Samantha Jones Skuespiller:Kim Cattrall Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste Læs mere »

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 1 Pris: 129,00  

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 1 Indret dit køkken med super fede Plakater til køkkenet fra Citatplakat.dk. Selv denne super fede plakat med forskellige opskrifter på lækre og populære cocktails. Hæng den i dit køkken så du altid kan lave Læs mere »

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 2 Pris: 129,00  

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 2 Indret dit køkken med super fede Plakater til køkkenet fra Citatplakat.dk. Selv denne super fede plakat med forskellige opskrifter på lækre og populære cocktails. Hæng den i dit køkken så du altid kan lave Læs mere »

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 3 Pris: 129,00  

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 3 Mangler du altid lidt inspiration til den næste drink du skal servere for dine gæster eller en tur i byen? Med Cocktails plakaterne har du altid en opskrift på en klassisk god cocktail, lige ved hånden. Sa Læs mere »

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 4 Pris: 129,00  

Cocktails opskrifter plakat - De klassiske nr. 4 Hav altid en lækker cocktail opskrift ved hånden med cocktails plakater. Hvilken cocktail er din yndlings? På plakaten finder du opskrifter på; White Russian, Aperol Spritz, Gin og Tonic, Gin Hass, Dark an Læs mere »

Colosseum - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Colosseum Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Colosseum i Rom. Den blev påbegyndt af Kejser Vespasian i år 70 og fuldført Læs mere »

Con'graduations Pris: 199,00  

Con'graduations and celebrations - plakat Hvis du gerne vil ønske nogen tillykke med dimissionen, den nye uddannelse eller studenterhuen, og hvis du gerne vil gøre det på en sjov og anderledes måde, så er denne finurlige ordspilsplakat den oplagte gave f Læs mere »

Confidence Pris: 149,00  

Confidence is the best outfit De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en e Læs mere »

Cong'rats Pris: 199,00  

Just a little cong'rats - plakat Tillykke! Vil du gerne ønske nogen et hjerteligt tillykke fødselsdagen, jubilæet eller noget tredje? Og vil du gerne gøre det med humor og glimt i øjet, så er denne sjove ordspilsplakat formentlig noget for dig. Vi har o Læs mere »

Cookies opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Cookies opskrift på plakat Elsker du Cookies? Det gør vi og den her opskrift slår alle opskrifter på cookies! Du kan lave dem med blandet chokolade eller kun hvid chokolade hvis du elsker det! Hvis man har lyst kan man også tilføje nødder. Nyd dem til ka Læs mere »

Cool company - Børneplakat Pris: 199,00  

Isparadis på nordpolen Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegne Læs mere »

Cosmopolitan Pris: 199,00  

Cosmopolitan Plakat: I'd like a cheeseburger, please, large fries and a cosmopolitan. Inspiration:Sex and the City [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=21gjHzaHkq4"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Læs mere »

Cosmopolitan Pris: 149,00  

Cosmopolitan Citat: I'd like a cheeseburger, please, large fries and a cosmopolitan. Karakter: Carrie Bradshaw Skuespiller:Sarah Jessica Parker Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater Læs mere »

Cosmopolitan opskrift - Cocktail plakat Pris: 129,00  

Cosmopolitan opskrift - Cocktail plakat Cosmopolitan er en smuk pink og feminin cocktail der smager himmels. Den er primært kendt for sin optræden i Sex and the City, hvor Carrie Bradshaw og de andre veninder nyder den. På denne plakat til køkkenet får d Læs mere »

Cozy canoo - Børneplakat Pris: 199,00  

Kom med på eventyr i kanoen Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står Læs mere »

Cozy girl - plakat Pris: 129,00  

Sort hvid plakat med feminine former Store billeder til dit soveværelser eller plakater til stuen er helt op til dig hvor vores plakater pryde dine vægge. Denne plakat kan måske passe rigtig godt i soveværelset med en cozy girl i nattøj. Se mange flere p Læs mere »

Crime Rider Pris: 199,00  

Crime Rider Plakat: Crime Rider Inspiration:Crime Riders Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe liv i indretningen. Der er noget for enhver smag, lige fra filmcit Læs mere »

Crocodile Pris: 199,00  

Læs mere »

Crossfitteren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde den livsstil, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “Crossfitteren”-plakat. Plakaten er tiltænkt den selvironiske crossfitteren, der kan ge Læs mere »

Crying rose - plakat Pris: 129,00  

Fotokunst plakater med smukke motiver Denne smukke rose kan gå hånd i hånd med din indretning og du kan mixe og matche den med flere forskellige plakater i flere forskellige størrelser, lige som det passer dig. Leder du efter flere roser eller andre blom Læs mere »

CS:GO plakat Pris: 249,00  

Hos Citatplakat vil vil vi gerne hylde alle CS:GO gamere. Vi synes, man skal være stolt af den, man er.Derfor er vi stolte af vores “CS:GO”-plakat. Counter Strike-plakaten er en sød og humoristisk plakat til de selvironiske gamer, der kan genkend Læs mere »

Curvy lines - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Body positivity - flot line art plakat af curvy kvinde Kunstneriske og simpel one line plakat af kvinde kroppen, med de fineste små detaljer. Motivet viser halvdelen af kvindes krop bagfra, her fremhæves kvindes kropslige og naturlige former. Se flere i Læs mere »

Curvy woman - Body positivity plakat i beige Pris: 129,00  

Body positivity - flot line art plakat i beige Kunstneriske og simpel one line plakat af kvinde kroppen, med de fineste små detaljer i farven beige. Se flere i vores kategori Body positivity plakater ogOne line drawing Plakaten fås i flere størrelse Læs mere »

Curvy woman - Body positivity plakat i brun Pris: 129,00  

Body positivity - flot line art plakat i brun Kunstneriske og simpel one line plakat af kvinde kroppen, med de fineste små detaljer i farven brun. Se flere i vores kategori Body positivity plakater ogOne line drawing Plakaten fås i flere størrelser, Læs mere »

Cut the crab Pris: 199,00  

Just cut the crab Læs mere »

Cykel plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af cyklen Endnu en af de mest betydningsfulde opfindelser inden for transportmidler. Cyklen har fulgt os i mange hundrede år og denne cykel blev opfundet i 1894 Edward. J. O'Connor. Se flere cykler som endnu ældre som Væltepeter cyklen her Læs mere »

Cykelrytteren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde den livsstil, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “Cykelrytteren”-plakat. Plakaten er tiltænkt den selvironiske cykelrytter, der kan genk Læs mere »

Dad bod - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Far kroppen Hvem vil ikke have en far krop? Det vil kvinderne i hvert fald. For at hylde mændene med deres lækre far kroppe har vi lavet denne plakat med teksten: Real women wants a dad bod. Se flere i vores kategori Body positivity plakater Læs mere »

Dad is better Pris: 199,00  

Læs mere »

Dagplejeren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af sig selv og sit job, og derfor er vi stolte af vores “dagplejeren” plakat. Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske dagplejer, der kan Læs mere »

Dahlgårds Tivoli plakat Pris: 249,00  

Vi mener, man skal være stolt af sig selv - især hvis man er fan af den gamle tv-serie med kultstatus. Plakaten er udviklet i samarbejde med seriens fangruppe. Plakaten med sjove udtryk, der går helt ind i din hjarn’, fås i størrelserne A3, 50× Læs mere »

Dalai Lama - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Dalai Lama Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af tibetanernes religiøse overhoved Dalai Lama. Den nuværende Dalai Lama hedde Læs mere »

Damn Daniel Pris: 199,00  

Damn Daniel Plakat: Damn Daniel Inspiration:Josh - Twitter video Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at ska Læs mere »

Danish Saying 1 + 2 (Pakketilbud) Pris: 398,00  

Danish Sayings og Danish Sayings II er allerede to af vores mest solgte plakater. Vi har slået dem sammen til en pakke. En oplagt julegave! Spar over 20% ved at købe dine plakater som pakketilbud Læs mere »

Danish Sayings 2 plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt mener vi, det er vigtigt at være stolt af sig selv og det sted, man kommer fra. Vi er selvsagt forelskede i dialekter, også de helt specielle som Danglish. Derfor har vi lavet en sjov plakat med engelske oversættelser af danske ordsprog. Læs mere »

Danish Sayings 3 plakat Pris: 249,00  

En sjov og anderledes plakat med Danish Sayings 3. Vi har lavet endnu en plakat med de sjove danske udtryk på engelsk, og denne er også rigtig sjov. Plakaten er en sjov og anderledes gaveidé til ham eller hende. Skal du købe en ramme til kan du finde d Læs mere »

Danish Sayings plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt mener vi, det er vigtigt at være stolt af sig selv og det sted, man kommer fra. Vi er selvsagt forelskede i dialekter, også de helt specielle som Danglish. Derfor har vi lavet en sjov plakat med engelske oversættelser af danske ordsprog. Læs mere »

Danmark - Tyskland 2-0 EM finale plakat Pris: 179,00  

EM 92 plakat Hvem husker ikke sommeren i 92? Det var mod alle odds, at Danmark skulle blive europamestre, men ikke desto mindre kæmpede landsholdet sig til legendarisk sejr. EM 92 plakaten er et historisk tilbageblik på Fodbolddanmarks største triumf Læs mere »

Danmark - Uruguay 6-1 VM 1986 plakat Pris: 179,00  

Danmark - Uruguay VM 1986 plakat Mange husker helt sikkert VM 1986, som var det danske herrelandsholds første deltagelse ved slutrunden. Sejren på 6-1 over Uruguay var sensationel, og selv om Elkjær scorede hattrick, huskes kampen bedste for Michael Laur Læs mere »

Danmark plakat - By plakat Pris: 129,00  

Alle de danske byer samlet på en plakat! Er du en stolt dansker er dette helt sikkert en plakat for dig eller en du kender. Selve Danmarks er dannet alle de danske byer, et specielt og super enkelt design som er super moderne. Find mange flere af disse p Læs mere »

Danmarkskort plakat i farver Pris: 129,00  

Danmarkskortplakat i farver Vores Danmarkskort plakat med vandfarve er både moderne og rustik i sit look, med et minimalistisk udseende, som er kombineret med en baggrundsfarve med strukturen fra vandfarve. Plakaten fås i fire forskellige farver, neml Læs mere »

Danseren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv og det man går op i. Plakaten er med citater og situationer, som alle dansere vil kunne genkende og grine af. Plakaten er en sjov og kærl Læs mere »

Dansk sommer Pris: 199,00  

Er du også træt af den danske sommer? Læs mere »

Danske Fragtmænd plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv og sit job! Danske Fragtmænd har selv udarbejdet indholdet på plakaten, og i samarbejde med Dialægt er den nu online på på vores webshop. Læs mere »

Danske retter guide plakat 1 - De klassiske opskrifter Pris: 129,00  

De klassiske opskrifter på danske retter Vi danskere er glad for mad og den danske mad består oftest af kød, sovs og kartofler. Derfor har vi samlet en plakat med de klassiske retter som vi spiser oftest, så du altid har en nem opskrift lige ved hånden. Læs mere »

Danske retter guide plakat 2 - De klassiske opskrifter Pris: 129,00  

De klassiske opskrifter på dansk mad Vi danskere er glad for mad og den danske mad består oftest af kød, sovs og kartofler. Derfor har vi samlet en plakat med de klassiske retter som vi spiser oftest, så du altid har en nem opskrift lige ved hånden. P Læs mere »

Dansklæreren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil gerne hylde hverdagens helte, der dagligt lægger et enormt stykke arbejde i at uddanne vores yngste medborgere. Den selvironiske dansklærer vil med et smil på læben kunne genkende disse citater fra deres hverdag. Plakaten er en sjov og Læs mere »

Dark and stormy - Cocktail plakat Pris: 129,00  

Dark and stormy - Cocktail plakat Dark and Stormy eller Dark 'N' Stormy, er cocktail for både mænd og kvinder, som er en cocktail i rødbrune nuancer. Cocktailen er lavet med en mørk rom, ingefærøl serveret over is. Man kan også tilføje en simpel sirup og Læs mere »

De Grønne Slagtere - plakat Pris: 199,00  

De Grønne SlagterePlakat: De Grønne Slagtere Inspiration: De Grønne SlagtereCitatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater:Kylle ryllerVi bruger ikke brilleabe her i hus Læs mere »

De hurtige kager guide plakat - De klassiske opskrifter Pris: 129,00  

De klassiske opskrifter på de hurtige kager Vi danskere er glad for hygge og med hygge medfølger der altid kage! Vi er også fan af nemme kager der smager godt og 'De hurtige kager' er både nemme og lækre. Derfor har vi samlet en plakat med de klassiske k Læs mere »

De ligger nok og boller Pris: 149,00  

De ligger nok og boller Citat: De ligger nok og boller Karakter:Brian Skuespiller:Sebastian Jessen Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatp Læs mere »

De store spørgsmål i livet - Vin plakat Pris: 129,00  

Sjove vin plakater Plakaten med teksten: 'Svaret på de store spørgsmål i livet, findes sjælendt på bunden af en flaske vin. Men vi bør i det mindste tjekke' Se mange flere plakater i samme stil som kan bruges til gaveidéer til din veninde, din familie, k Læs mere »

De tre bukke bruse - Børneplakat Pris: 199,00  

De Tre Bukke Bruse på plakat Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står Læs mere »

De' jo vant til at lægge æg Pris: 149,00  

De' jo vant til at lægge æg Citat: De' jo vant til at lægge æg Karakter:Gregor Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:Mænd og Høns Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2015 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater Læs mere »

Dear body - Body positivity plakat Pris: 129,00  

Dear body, I love you - plakat Er du også fan af dette quote "Dear body, I love you"? Motiverede plakater der er flotte og stilrene. Body positivity plakater er meget populære og vi har en række af dem, se flere i vores kategori Body positivity plakater Læs mere »

Definition of bisexual - LGBT plakat Pris: 129,00  

Selvironisk LGBT plakat om at være biseksuel Humoristisk LGBT plakat med selvironisk definition på biseksualitet. Vær stolt af dig selv og din seksuelle orientering. Denne plakat er hyldest til LGBT, tolerance og mangfoldighed. Hvis du kan lide plakaten Læs mere »

Demi glace opskrift - Sovse guide plakat Pris: 129,00  

Lær at lave Demi Glace til dine retter! Demi glace er en rig brun sauce fra det franske køkken, der bruges som den er eller som base til andre saucer. Den bliver kaldt for glace fordi den ligeså lækker og blank som en glasur. Mums! Med plakaten her kan d Læs mere »

Den bedste far - Gave til far Pris: 129,00  

Sød gave til far Find søde og sjove gaver til din far her hos os. Her finder du et stort udvalgt af gaver til din far til fars dag eller bare fordi gaver, fordi din far er fantastisk. Se alle gaverne til far her Gave til far Læs mere »

Den bedste mor - Gave til mor Pris: 129,00  

Sød gave til mor Find søde og sjove gaver til din mor her hos os. Her finder du et stort udvalgt af gaver til din mor til Mors dag eller bare fordi gaver, fordi din mor er fantastisk. Se alle gaverne til mor her Gave til mor Læs mere »

Den der le'r sidst Pris: 199,00  

Er du klar til halloween? Læs mere »

Den der ler sidst ler bedst Pris: 149,00  

Den der ler sidst ler bedst Plakat:Den der ler sidst ler bedst Inspiration:Gammelt ordsprog Betydning: Bruges som opmuntring el. advarsel for at minde om at den der narrer andre el. gør andre til grin, ofte selv bliver latterliggjort i endnu højere Læs mere »

Den der tier samtykker Pris: 149,00  

Den der tier samtykker Plakat:Den der tier samtykker Inspiration:Gammelt ordsprog Betydning: Hvis ikke man har nogen indvendinger, er man enig. Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! De stilfulde simpleordsprogspla Læs mere »

Den Eneste Ene - plakat Pris: 199,00  

Den Eneste Ene Plakat:Den Eneste Ene Inspiration:Den Eneste Ene Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: Jamen så fuck fuck da Det er afrikan Læs mere »

Den er både til 8, 10, 12 og 14 Pris: 149,00  

Den er både til 8, 10, 12 og 14! Citat: Den er både til 8, 10, 12 og 14! Karakter:Hans Høy Skuespiller:Dirch Passer Film:Baronessen fra Benzintanken Instruktør:Annelise Reenberg Årstal:1960 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste dansk Læs mere »

Den er helt outstanding Pris: 149,00  

Den er helt outstanding. Citat: Den er helt outstanding. Karakter:Peter Skuespiller:Joachim Knop Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatpla Læs mere »

Den er tom, din idiot Pris: 149,00  

Den er tom, din idiot! Citat: Den er tom, din idiot! Karakter:Stefan Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Ori Læs mere »

Den Gravide plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person, og vi synes, man skal være stolt af sig selv - især når man er tyk og hormonel! De fleste gravide eller eks-gravide kan helt sikkert genkende sig selv i disse 9 udtryk på vores grav Læs mere »

Den her, den slår hårdt Pris: 149,00  

Den her den slår hårdt Citat: Den her den slår hårdt! Den her, den er jeg selv bange for! Karakter:Heino Skuespiller: Per Ott0 Bersang Rasmussen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="htt Læs mere »

Den Kongelige Livgarde på Amalienborg slotsplads - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Amalienborg i København med Den Kongelige Livgarde på Amalienborg slotsplads Flot gammelt billede af Den Kongelige Livgarde på Amalienborg slotsplads, taget ca 1900-1910. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og mo Læs mere »

Den lignede heller ikke en havana Pris: 149,00  

Den lignede heller ikke en havana Citat: Den lignede heller ikke en havana Karakter:Esben Skuespiller:Rasmus Albeck Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale pl Læs mere »

Den lignede heller ikke en havana Pris: 199,00  

Den lignede heller ikke en havana! Plakat:Den lignede heller ikke en havana Inspiration:Kærlighed ved første hik // Anja & Viktor Rettighedshaver:Regner Grasten Film 'Kærlighed ved første hik'-plakater på citatplakat! Læs mere »

Den lille Eigil-mus Pris: 149,00  

Den lille Eigil-mus Citat: Det er den lille Eigil-mus, der er her. Karakter:Lille Eigil Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske ci Læs mere »

Den lille rødhætte - Børneplakat Pris: 199,00  

Rødhætte eventyret på plakat Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står Læs mere »

Den man tugter elsker man Pris: 149,00  

Den man tugter elsker man Plakat: Den man tugter elsker man Inspiration:Gammelt ordsprog Betydning:Hvis man konstant er efter en anden person, er det i bund og grund kun fordi man holder af personen. Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske Læs mere »

Den menneskelige hjerne - Anatomi plakat Pris: 129,00  

Anatomi plakat Plakat:Hjernen Vintage plakat om kroppens anatomi og fysiologi, med forklarende tekster til diverse udvalgte punkter, med fokus på hjernen. Læs mere »

Den smagte lidt som Grethe Pris: 149,00  

Jeg synes faktisk, den smagte lidt som Grethe Citat: Jeg synes faktisk, den smagte lidt som Grethe Karakter:Pastor Villumsen Skuespiller:Aksel Erhardsen Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat. Læs mere »

Den standhaftige Tinsoldat - Børneplakat Pris: 199,00  

Eventyret af H.C. Andersen på plakat Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustrat Læs mere »

Den var helt frisk Pris: 149,00  

Den var helt frisk Citat:Krafthelved! Den var helt frisk! Karakter:Khalid Skuespiller:Ali Kazim Medie:Adams Æbler Årstal:2005 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er d Læs mere »

Depresso Pris: 149,00  

DEPRESSO - The feeling you get, when you're out og coffee. De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisd Læs mere »

Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet Pris: 149,00  

Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet! Citat:Der er ikke fejet noget ind under gulvtæppet! Udtalt af:Poul Schlütter Medie:DR Nyhederne Årstal:1989 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plak Læs mere »

Der er ingen Ko på isen Pris: 199,00  

Der er ingen Ko på isen Plakat:Der er ingen Ko på isen Inspiration:Almen sagt sætning Betydning:Der er ingen problemer, alt er okay. Oprindeligt hed udtrykket dog; Der er ingen ko på isen, så længe rumpen er i land. Citatplakat.dk er stedet med Læs mere »

Der er noget mytologisk Pris: 199,00  

Der er noget mytologiskPlakat: Der er noget mytologisk Inspiration: De grønne slagtere - 2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!”Der er noget mytologisk!” Er et skide godt citat fra endnu en af de hyldende morsomm Læs mere »

Der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr Pris: 149,00  

Der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr Citat:Der er noget mytologisk ved at dræbe et dyr og så håne det ved at stikke det op i dets egen tarm! Karakter:Holger Skuespiller:Ole Thestrup Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas J Læs mere »

Der er Ugler i mosen Pris: 199,00  

Der er Ugler i mosen Plakat:Der er ugler i mosen Inspiration:Almen sagt sætning Betydning:Noget er som det ikke skal være. Der er noget galt. Udtrykket er en forvaskning af det jyske 'Der er uller i mosen' (læs: der er ulve i mosen). Men da ulven Læs mere »

Der var et egern Pris: 149,00  

Der var et egern. Citat:Der var et egern. Karakter: Arne Skuespiller: Mads Mikkelsen Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale pl Læs mere »

Design selv citat plakat Pris: 249,00  

Designdin egen Citatplakat Nu kan du lave en Citatplakat med dit helt eget design! Har du en ven eller et familiemedlem, der er kommet med en gylden kommentar, som fortjener at blive foreviget på en plakat, eller kan du bare ikke finde lige det filmci Læs mere »

Det der pizza no'et Pris: 149,00  

Det der pizza no'et Citat: Det der pizza no'et, er det no'et man bli'r mær a'? Karakter:Polle Skuespiller:Jens Andersen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="https://www.youtube.com/wa Læs mere »

Det der pizza no'et Pris: 199,00  

Det der pizza no'et Plakat: Det der pizza no'et, er det no'et man bli'r mæt a'? Inspiration:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklamefilm Rettighedshaver:Wibroe, Duckert & Partners [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=qLfnz Læs mere »

Det duer bare Pris: 199,00  

Læs mere »

Det endokrine system - Anatomi plakat Pris: 129,00  

Detendokrine ellerindresekretoriske system Det endokrine system et system af kirtler der bruger hormonerne til at sende beskeder til andre organer. Hormonerne løber rundt i alle kroppens blodbaner og styrer andre organer. På denne plakat kan du net s Læs mere »

Det er en lille svensker Pris: 149,00  

Det er en lille svensker Citat: Det er en lille svensker, som jeg fandt nede i parken i nat. Karakter:Svend Sved Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet Læs mere »

Det er en tysker Pris: 149,00  

Det er en tysker! Citat:Det er en tysker! Karakter:Oluf Larsen Skuespiller:Buster Larsen Medie:Matador Instruktør:Erik Balling Årstal:1978 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Ci Læs mere »

Det er grillsæson Pris: 149,00  

Det er grillsæson Citat:Altså det er grillsæson. Det er jo ikke tidspunktet, man går fra hinanden på. Karakter:Svend Sved Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk Læs mere »

Det er mit navn, vil du købe det? Pris: 149,00  

Det er mit navn, vil du købe det? Citat: Det er mit navn, vil du købe det? Karakter:Esben Skuespiller:Rasmus Albeck Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale pl Læs mere »

Det er måske sommer for dig Pris: 149,00  

Det er måske sommer for dig Citat: Ja, det er måske sommer for dig, men Khalid han er fra de varme lande. Karakter:Ivan Fjeldsted Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:Adams Æbler Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2005 Citatplakat.dk er s Læs mere »

Det er tanken der tæller Pris: 199,00  

Husk nu at det er tanken der tæller Læs mere »

Det falske sted Pris: 199,00  

Det falske sted Plakat:Det falske sted Inspiration:Er jeg da helt gak, mor? - Morten og peter Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Der er kommet mere end bare et par citater ud af Morten og Peter, men et af de mere Læs mere »

Det feder først i morgen Pris: 199,00  

Det feder først i morgen Plakat: Det feder først i morgen Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør dem idéelle til at skabe Læs mere »

Det gør jeg alti' alti' Pris: 199,00  

Det gør jeg alti' alti'! Plakat:Det gør jeg alti' alti' Inspiration:Station 2 - Youtubeklip Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Citat som stammer fra den skruppelløse fartsynder Svend Erik Skov, der ikke blot har Læs mere »

Det i orden Polle Pris: 149,00  

Det i orden Polle Citat: Det i orden Polle Karakter:Heino Skuespiller:Per Otto Bersang Rasmussen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=wp8cuIHWRVQ"] Ci Læs mere »

Det kilder alle de rigtige steder Pris: 199,00  

Det kilder alle de rigtige steder Plakat:Det kilder alle de rigtige steder Inspiration:Kongerne på Kanal 5 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Dolken (eller Martin Vinther, som hans nærmeste nok bedre kender ha Læs mere »

Det ku' du li' at vide hva'? Pris: 149,00  

Det ku' du li' at vide hva'? Citat: Det ku' du li' at vide hva'? Karakter:Esben Skuespiller:Rasmus Albeck Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Læs mere »

Det plejed' far at gøre Pris: 149,00  

Det plejed' far at gøre! Citat:Det plejed' far at gøre! Udtalt af:Jane Christensen Medie:Mig Og Min Mor & Dybvaaaaad Årstal:2015 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er d Læs mere »

Det respiratoriske system - Anatomi plakat Pris: 129,00  

Sådan trækker vi vejret På denne plakat kan du se hvordan respirationssystemet fungerer, altså hvordan vi trækker vejret. Se flere anatomi plakater i vores kategori Anatomi plakater Læs mere »

Det sagde hun også i går Pris: 149,00  

Det sagde hun også i går! Citat:Det sagde hun også i går! Karakter:Benny Jensen Skuespiller:Uffe Rørbæk Madsen Medie:The Julekalender Årstal:1991 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater Læs mere »

Det skal jeg da ha' Pris: 199,00  

Det skal jeg da ha'! Plakat:Det skal jeg da ha'! Inspiration:Blinkende Lygter - 2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Citat fra den danske filmklassiker Blinkende Lygter, hvor Peter (Ulrich Thomsen)despera Læs mere »

Det skal jeg da ha' Pris: 149,00  

Det skal jeg da ha'! Citat: Detskal jeg da ha'! Karakter:Peter Skuespiller:Ulrich Thomsen Medie:Blinkende Lygter Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er desi Læs mere »

Det tror jeg faktisk B2 Pris: 199,00  

Det tror jeg faktisk B2! Plakat: Det tror jeg faktisk B2! Inspiration:Bananer i pyjamas [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=Z95uGV4Cke4"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! De to bananer i pyjamas, B Læs mere »

Det var sgu en han Pris: 149,00  

Det var sgu en han! Citat: Det var sgu en han! Karakter:Polle Skuespiller:Jens Andersen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=HCvKGlu_gcg"] Citatplakat Læs mere »

Det var sgu en han Pris: 199,00  

Det var sgu en han! Plakat: Det var sgu en han! Inspiration:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklamefilm Rettighedshaver:Wibroe, Duckert & Partners [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=HCvKGlu_gcg"] 'Polle'-plakater på ci Læs mere »

Det æg der Pris: 149,00  

Det er en syg høne der har lagt det æg der. Citat: Det er en syg høne der har lagt det æg der. Karakter: Arne Skuespiller: Mads Mikkelsen Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de s Læs mere »

Det æg der Pris: 199,00  

Det æg der Plakat:Det æg der Inspiration:Blinkende Lygter - 2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Endnu et genialt citat fradenklassiske film Blinkende Lygter af Anders Thomas Jensen. Det med at puste æg Læs mere »

Det' det falske sted Pris: 149,00  

Det' det falske sted! Citat: Det' det falske sted! Karakter:Morten Jensen Medie:Er jeg da helt gak, mor? Årstal:1991 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er designet så hum Læs mere »

Det' en lortekat Pris: 149,00  

Det' en lortekat Citat: Det' en lortekat! Karakter:Khalid Skuespiller:Ali Kazim Medie:Adams Æbler Årstal:2005 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor o Læs mere »

Det' en menneskeret at ryge Pris: 149,00  

Det' en menneskeret at ryge! Citat: Det' en menneskeret at ryge Karakter:Kim Larsen Skuespiller:Mick Øgendahl Medie:SPAS Årstal:2012 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat Læs mere »

Det' for galt Pris: 149,00  

Nej, det' for galt! Citat:Nej, det' for galt! Karakter:Egon Olsen Skuespiller:Ove Sprogøe Medie:Olsen Banden Instruktør:Erik Balling Årstal:1968 - 1998 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale pl Læs mere »

Det' forår Pris: 199,00  

Det' forår! Plakat:Det' forår! Inspiration:Viralt Youtubeklip [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=nJlG3asH_Sg"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Denne stilfulde og tidsløse plakat er udformet efter Læs mere »

Det' ham nede på den båååd deeer Pris: 199,00  

Det' ham nede på den båååd deeer! Plakat:Det' ham nede på den båååd deeer! Inspiration:Youtubeklip Plakaten; “Det ham nede på den båååd deeer!”, er inspireret af de to fynske 'toughguys' Simon og Tim, der ikke er blege for at uddele adskillig Læs mere »

Det' ikk' lyst, men jeg trænger Pris: 149,00  

Det' ikk' lyst, men jeg trænger! Citat: Det' ikk' lyst, men jeg trænger! Karakter:Fru Murermester Jessen Skuespiller:Bodil Udsen Medie:Matador Instruktør:Erik Balling Årstal:1978 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater p Læs mere »

Det' ikke så ringe endda Pris: 199,00  

Det' ikke så ringe endda! Plakat:Det' ikke så ringe endda! Inspiration:'Fisk 2 Gange Om Ugen'-reklamer Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Et af tidens bedste citater stammer fra en fiskereklame, hvor Gunnar, s Læs mere »

Det' jo ikk' så sjovt at være jæger Pris: 149,00  

Det' jo ikk' så sjovt at være jæger Citat: Det' jo ikk' så sjovt at være jæger, hvis dyrene ka' skyd' igen! Karakter:Heino Skuespiller:Per Otto Bersang Rasmussen Medie:Polle Fiction // Polle fra Snave // Sonofon-reklemanefilm Årstal:2002 [ Læs mere »

Det' jul, det' kugle Pris: 199,00  

En nyfortolkning af MC Einars gode gamle sang som vi alle kender Læs mere »

Det' ligemeget Pris: 199,00  

Det' ligemeget! Plakat:Det' ligemeget! Inspiration:arrogant type [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=t0XN8wNTkwE"]t ind i sindet!"[/su_youtube] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Jeppe K er bare en Læs mere »

Det' meget dyrt sådan noget Pris: 149,00  

Det' meget dyrt sådan noget! Citat: Det' meget dyrt sådan noget Karakter:Carl Skuespiller:Frits Helmuth Medie:Blinkende Lygter Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citat Læs mere »

Did you die? Pris: 149,00  

Did you die? Citat: Oh, you're having a bad day?Did you die? Karakter: Leslie Chow Skuespiller: Ken Jeong Film: The Hangover Årstal:2009 - 2013 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatp Læs mere »

Did you get pussy Pris: 149,00  

Did you get pussy Citat: Did you get pussy? Karakter:Esben Skuespiller:Rasmus Albeck Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er desig Læs mere »

Diego Maradona - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Diego Maradona Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den tidligere argentinske fodboldspiller Diego Maradona som nu er fodbo Læs mere »

Din humor er virkelig lam Pris: 199,00  

Kender du en som bare har en virkelig lam humor, så er den her måske lige sagen at give ham eller hende! Far humor plakat Læs mere »

Dip guide plakat - De klassiske opskrifter Pris: 129,00  

De klassiske opskrifter på dips Når man skal snakke den, er det altid godt med en god dip. Der findes man gode dips, og derfor har vi lavet en plakat der remser de 9 bedste dips op, så du altid har en nem og lækker dip opskrift lige ved hånden. På pla Læs mere »

Dips Pris: 149,00  

Dips Citat: A bro who calls dips first, have dips. Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater Læs mere »

Disney World - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Walt Disney Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Disneyland (også kendt som Disney World) da de åbnede første gang. Det er Læs mere »

DJ McMuffin - plakat Pris: 199,00  

DJ McMuffin Plakat: DJ McMuffin Inspiration:DJ McMuffin fra P3 Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater: Kom-an-hår Skal-jeg-smadre-dig-bukser Tramp og tråd Så-kan-du-fandme-godt-se-at-komme-i-gang-musik Grønland Læs mere »

Do more of what makes you happy Pris: 149,00  

Do more of what makes you happy plakat Glæde er noget af det vigtigste i livet, så huske at gøre mere af det der gør dig glad! Her er plakaten der kan give dig en bedre hverdag ved altid at huske dig på at gøre mere af det der gør dig glad! Se alle vo Læs mere »

Do you even lift, bro? Pris: 199,00  

Do you even lift, bro?! Plakat: Do you even lift, bro?! Inspiration:Chris C // Memes Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste citater på plakater! Originale plakater fra Citatplakat er designet så humor og design går hånd i hånd, hvilket gør de Læs mere »

Do'nut worry be happy Pris: 199,00  

"Do'nut worry be happy!" (do not worry be happy doughnut plakat Læs mere »

Don't be corgi Pris: 199,00  

Don't be corgi - plakat Far jokes og sjove ordspil er svære ikke at grine eller i det mindste bare at trække på smilebåndet af. Her kan du med kærlig far humor sige, at man sommetider skal passe på med at komme alt for højt på strå, eller rettere: "Don't Læs mere »

Don't forget to fall in love Pris: 149,00  

Don't forget to fall in love Citat: Don't forget to fall in love with yourself first Karakter: Carrie Bradshaw Skuespiller:Sarah Jessica Parker Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater Læs mere »

Don't give up your dreams Pris: 149,00  

Don't give up your dreams. Keep sleeping! De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved a Læs mere »

Don't grow up it a trap Pris: 149,00  

Don't grow up it's a trap - plakat Plakaten der minder dig om at bevare dit indre barn. Se alle vores plakater Find Rammer Læs mere »

Don't hate the player Pris: 149,00  

Don't hate the player Citat: Don't hate the player, hate the game! Karakter: Barney Stinson Skuespiller: Neil Patrick Harris Serie: How I Met Your Mother Årstal:2005 - 2014 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Or Læs mere »

Done is better than perfect Pris: 149,00  

Done is better than perfect De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en enk Læs mere »

Dortmund - Bayern 1-2 UCL finale 2013 plakat Pris: 179,00  

Bayern München vs. Borussia Dortmund plakat Rekordmeister! Bayern München plakaten er et historisk tilbageblik på en af klubbens helt store bedrifter.Vær stolt af din klub, og hold dit hjem stilrent. Læs mere »

Drangarnir - Airpixels plakat Pris: 199,00  

Plakat i eksklusivt samarbejde med Tobias Hägg / Airpixels media Vi kan med stolthed præsentere at vi i et eksklusivt samarbejde med den svenske drone fotograf Tobias Hägg, som står bagAIRPIXELS,har håndplukket nogle af hans bedste dronebilleder ti Læs mere »

Dream big Pris: 149,00  

DREAM BIG De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært ved at vælge en enkelt plakat med et Læs mere »

Drink wine - Vin plakat Pris: 129,00  

Funny wine posters Plakaten med teksten: 'Save water, drink wine' Se mange flere plakater i samme stil som kan bruges til gaveidéer til din veninde, din familie, kæreste og eller bare derhjemme, se dem her Plakater med tekst Læs mere »

Drinks opskrifter plakat - 00'er drinks Pris: 129,00  

Drinks opskrifter plakat - 00'er drinks Husker du de gode gamle 00'er og deres fremragende farvede drinks?! Det gør vi og vi har lavet en plakat med alle de gode gamle og mest drukket 00'er drinks. På plakaten finder du bl.a. Bloody Mary, Champagne Brus, Læs mere »

Drinks opskrifter plakat - 90'er drinks Pris: 129,00  

Drinks opskrifter plakat - 90'er drinks Husker du de gode gamle 90'er og deres fremragende farvede drinks?! Det gør vi og vi har lavet en plakat med alle de gode gamle og mest drukket 90'er drinks. På plakaten finder du bl.a. Sex on the Beach, Tequila Su Læs mere »

Driving Audrey Hepburn - Plakat Pris: 129,00  

Audrey Hepburn på scooter Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den belgiske skuespillerinde Audrey Hepburn. Du kan finde flere plak Læs mere »

Dronning Louises bro - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

plakat med gammelt billede af Dronning Louises bro Koebenhavn Flot gammelt billede af Dronning Louises bro Koebenhavn, taget ca 1928. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Dron Læs mere »

Dronning Louises bro 2 - Gamle billeder af København plakat Pris: 199,00  

Plakat med gammelt billede af Dronning Louises bro KØbenhavn Flot gammelt billede af Dronning Louises bro Koebenhavn, taget ca 1928. Det gamle billede er gennemgribende restaureret og moderniseret i 2019 af vores grafikerteam. Denne fine plakat med Dronn Læs mere »

Drops of joy - Børneplakat Pris: 199,00  

Plakater med håndtegnede illustrationer Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illust Læs mere »

Drømmekage opskrift - Kage guide plakat Pris: 129,00  

Drømmekage opskrift på plakat Drømmekagen er legendarisk kage som både smager godt hos de voksne og de små. Navnet taler for dig selv og kagen fungerer til alle festlige lejligheder og til bare fordi. Drømmekagen er en sand favorit blandt danskerne og de Læs mere »

Du bløder ud af den øre Pris: 149,00  

Du bløder ud af den øre Citat: Du bløder ud af den øre, Ivan. Krafthelved. Den anden vej! Karakter:Khalid Skuespiller:Ali Kazim Medie:Adams Æbler Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2005 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske Læs mere »

Du er Fanta'stisk Pris: 199,00  

Du er Fanta'stisk - plakat Er du selv fantastisk, eller kender du måske nogen som er? Er du bare helt vild med jokes og far humor ... og fanta! Så kunne denne plakat være noget for dig. Her får du en sjov ordspilsplakat, som giver et kompliment med humo Læs mere »

Du er helt pærefekt Pris: 199,00  

Du er helt pærefekt Mangler du en gaveidé der er anderledes, komplimenterende og sød? Så er denne plakat helt sikkert vinderen! I stedet for blomster, siger du det med plakater! Find plakaten i den størrelse du skal bruge oven over og skal du bruge ramme Læs mere »

Du er min bedste ven - Børneplakat Pris: 199,00  

Venskabs plakat Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarpe linjer, til det mere minimalistiske - ofte i afdæmpede farver. Bag Willero Illustration står tegner og il Læs mere »

Du er pragtfuld Pris: 149,00  

Du er pragtfuld! Citat: Du er pragtfuld! Ih, hvor jeg altså elsker dig. Karakter: Anne Tofte Skuespiller:Ghita Nørby Film:Baronessen fra Benzintanken Instruktør:Annelise Reenberg Årstal:1960 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske Læs mere »

Du er pragtfuld Pris: 199,00  

Du er pragtfuld Plakat: Du er pragtfuld! Ih, hvor jeg altså elsker dig. Inspiration: Baronessen fra Benzintanken [su_youtube url="https://www.youtube.com/watch?v=4yIeEgO7XzQ"] Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Ori Læs mere »

Du ligner jo 19 kroner Pris: 149,00  

Du ligner jo 19 kroner Citat: Du ligner jo 19 kroner i mønter, mand! Karakter:Torkild Skuespiller:Karl Bille Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater Læs mere »

Du lugter af løg Pris: 199,00  

Du lugter af løgPlakat:Du lugter af løg Inspiration: Den Eneste EneCitatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!'Den Eneste Ene' er, hvis ikke 90'ernes bedste film, så i hvert fald én af de bedste. Den er da også spækket med god Læs mere »

Du lugter af løg Pris: 149,00  

Du lugter af løg!Citat:Du lugter af løg! Karakter:Sus Skuespiller:Sidse Babett Knudsen Medie:Den Eneste Ene Instruktør:Susanne Bier Årstal:2003Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!Originale plakater fra Citatpl Læs mere »

Du rokker min verden Pris: 199,00  

Hvem Rokker din verden? Læs mere »

Du siger pølse hele tiden Pris: 149,00  

Du siger pølse hele tiden! Citat: Du siger pølse hele tiden! Karakter:Svend Sved Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på Læs mere »

Du skal ikke sige et ondt ord om mine frikadeller Pris: 149,00  

Du skal ikke sige et ondt ord om mine frikadeller! Citat: Du skal ikke sige et ondt ord om mine frikadeller! Karakter:Svend Sved Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplak Læs mere »

Du skal ikke stå og true mig Pris: 149,00  

Du skal ikke stå og true mig med det dyr! Citat:Du skal ikke stå og true mig med det dyr! Karakter:Svend Sved Skuespiller:Mads Mikkelsen Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet m Læs mere »

Du' smælderfed, mand Pris: 149,00  

Du' smælderfed, mand! Citat:Du' smælderfed, mand! Karakter:Benny Frandsen Skuespiller:Morten Grunwald Medie:Olsen Banden Instruktør:Erik Balling Årstal:1968 - 1998 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Læs mere »

Dukke plakat - Original patent tegning Pris: 129,00  

Patent tegning af dukken I vores kategori Patent plakater finder du fine retro plakater til børneværelset af fine plakater med patent tegninger af legetøj der er blevet opfundet gennem tiden. Dukken på patent tegning blev opfundet i 1969 af J. W. Ryan. S Læs mere »

Dybvaaaaad - plakat Pris: 199,00  

DybvaaaaadPlakat: Dybvaaaaad Inspiration: DybvaaaaadCitatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater:Det plejed' far at gøreHva' sker der? Er I glar?Der' en hugormMen i Læs mere »

Dybvaaaaad 2 - plakat Pris: 199,00  

DybvaaaaadCitatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Super fed 'KOMPLET'-plakat, der indeholder følgende citater:Fordi den er grim ad H til!OréganoJeg bruger aldrig nogensinde margarine, nej! Aldrig nogensinde margarine!Bar' Læs mere »

Dyreliv - Tal plakat Pris: 199,00  

Tælle plakat med dyr Nu kan dine børn lære at tælle til 10 med denne fine tal plakat og illustrationer af Petrine Willero. Willero Illustration kreerer håndtegnede eventyr til børn og barnlige sjæle. Stilen spænder fra det meget farverige med rene, skarp Læs mere »

Dyrlægen plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af sig selv og sit job, og derfor er vi stolte af vores “Dyrlægen” plakat. Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske dyrlæge, der kan genk Læs mere »

Dét siger jeg dig Pris: 149,00  

Dét siger jeg dig! Citat:Dét siger jeg dig! Karakter:Yvonne Jensen Skuespiller:Kirsten Walther Medie:Olsen Banden Instruktør:Erik Balling Årstal:1968 - 1998 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Origina Læs mere »

EARTH 2050 - klimaplakat Pris: 249,00  

Citatplakats klimaserie "2050" er med til at sætte fokus på miljøet. Plakaterne viser et bud på, hvordan verden kan komme til at se ud i år 2050, medmindre vi gør noget nu! Den provokerende serie, med farverige illustrationer håber at kunne bidrage til Læs mere »

Easter Island - Plakat Pris: 129,00  

Hovederne på Påskeøen Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af hovederne på Påskeøen (Easter Island), der er beliggende i det sydlige Stil Læs mere »

Eat cake Pris: 149,00  

Eat cake. It's somebody's birthday.. Somewhere De sjove plakater passer desuden perfekt til de enkle hængerammer som sælges her på siden, under den separate kategori; "Rammer", som du også finder her: https://citatplakat.dk/rammer/ Hvisdu har svært Læs mere »

Efterår - Sæsonens grøntsager plakat Pris: 129,00  

Efterårets grøntsager Mangler du lidt farver til dit køkken uden det skal gå hen og blive en farvelade, kan du indrette dit køkken med vores køkken plakater og især de her plakater med grøntsager i sæson. De er lavet i stil med vores mad guides så du kan Læs mere »

Egetræ plakatramme Pris: 199,00  

Ramme i egetræ look Fås i følgende størrelser: 70x100 ramme 50x70 ramme A3 ramme A4 ramme Vores kvalitetsrammer i træ, er udført i et enkelt og stilrent design. Den smalle profil giver et moderne look, og sørger for at ingen af elementerne på din pl Læs mere »

Eiffel Tower - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Eiffeltårnets opbygning Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med Eiffeltårnet, som er Paris' varetegn, observationstårn og er samtidig et i Læs mere »

Eigil han er sød Pris: 149,00  

Svend sveder, men Eigil han er sød! Citat: Svend sveder, men Eigil han er sød! Karakter:Lille Eigil Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:De Grønne Slagtere Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjov Læs mere »

Eigil må alt Pris: 149,00  

Eigil må alt! Citat:Eigil må alt! Karakter:Lille Eigil Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:De Grønne Slagter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2003 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale Læs mere »

Ejendomsmægleren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt synes vi, det er vigtigt at være stolt af den, man er. Vi vil gerne være med til at ære de forskellige roller og funktioner, man har som menneske, og derfor er vi særligt stolte af vores “Ejendomsmægleren”-plakat. Plakaten er med citate Læs mere »

Elefant - plakat Pris: 129,00  

Plakat med elefant Hos citatplakat finder du en række plakater med flot fotokunst plakater, blandt andet her en elefant plakat i sort hvid farver. Ønsker du at se flere plakater med dyr i farver eller sort hvid kan du finde dem i Fotokunst. Find ramme Læs mere »

Elefanten i lokalet Pris: 199,00  

Elefanten i lokalet Plakat:Elefanten i lokalet Inspiration:Almen sagt sætning Betydning:Ordsproget har flere betydninger. Man kan selv føle sig som elefanten i lokalet, hvis man skiller sig ud i en forsamling. Hvis der er en trykket stemning i et Læs mere »

Elektrikeren plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af sit job og af den, man er, og derfor er vi stolte af vores “elektrikeren” plakat. Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske elektriker, Læs mere »

Elgske dig Pris: 199,00  

Læs mere »

Elizabeth Taylor - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Elizabeth Taylor Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af den britisk/amerikansk skuespillerinde, de regnes for at være en af d Læs mere »

Elton John - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Elton John Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Se her plakaten med billedet af den ikoniske personlighed Sir Elton Hercules John, der er en engelsk san Læs mere »

Emma Gad - Plakat Pris: 129,00  

Plakat med Emma Gad Giv dine vægge liv med gamle historiske billeder af ikoniske personer, fantastiske øjeblikke og begivenheder vi aldrig glemmer. Her plakaten med billedet af Emma Gad, der var en københavnsk forfatter og dramatiker, som for eftertiden Læs mere »

Emotionally slutty Pris: 149,00  

Emotionally slutty Citat:I revealed too much too soon. Emotionally slutty Karakter: Carrie Bradshaw Skuespiller:Sarah Jessica Parker Serie:Sex and the City Årstal:1998 - 2004 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plaka Læs mere »

En croissant og en latte Pris: 199,00  

En croissant og en latte Plakat:En croissant og en latte Inspiration:Sprængfarlig Bombe Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Sprængfarlig Bombe er endnu en af de gode danske klassikere med Nikolaj Lie Kaas og Ul Læs mere »

En G Pris: 199,00  

Læs mere »

En person du ikke kan give slip på - Veninde plakat Pris: 129,00  

Humoristiske veninde plakater Plakaten med teksten: 'En veninde er en person du ikke kan give slip på.. Hun ved for meget.' En rigtig sjov plakat som i sammen kan grine af En perfekt gave du kan give til den veninde du holder af. Du kan finde mange flere Læs mere »

En person du kun kan være sur på i en kort periode - Veninde plakat Pris: 129,00  

Den perfekte gaveidé til din veninde Plakaten med teksten: 'En veninde er en person du kun kan være på i en kort periode.. Fordi du har alt for meget at fortælle' Dette er en sjov og sød gave som du kan give din veninde som hun helt sikkert vil blive gla Læs mere »

En-orm Pris: 199,00  

Sig det med plakater! Min kærlighed til dig er en-orm, er en genial plakat at give til den du virkelig holder af Læs mere »

Er det derfor du stryger dine underbukser? Pris: 149,00  

Er det derfor du stryger dine underbukser? Citat: Er det derfor du stryger dine underbukser? Karakter:Bente Skuespiller:Karen-Lise Mynster Medie:Kærlighed ved første hik Årstal:2001 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på Læs mere »

Er det en abe? Pris: 199,00  

Er det en abe? Plakat:Er det en abe? Inspiration:Go' Morgen Danmark - Youtubeklip Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Citat fra den famøse sag, hvorLine Baun Danielsen og Ole Steffensen sidder i Go’ Morgen Læs mere »

Er det farligt? Pris: 199,00  

Er det farligt? Plakat:Er det farligt? Inspiration:Den tidsløst sjove og geniale Olsen-bande! Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Det nok ikke en overdrivelse at sige, at næsten alle i Danmark kender de tre gut Læs mere »

Er det farligt? Pris: 149,00  

Erdet farligt? Citat:Er det farligt? Karakter:Kjeld Jensen Skuespiller:Poul Bundgaard Medie: Olsen Banden Instruktør: Erik Balling Årstal: 1968 - 1998 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plaka Læs mere »

Er du læge? Pris: 199,00  

Er du læge? Plakat:Er du læge? Inspiration:Blinkende Lygter - 2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Blinkende Lygter anses for,i hvert fald her hos citatplakat.dk, at væreden bedste danske film der nogen Læs mere »

Er du læge? Pris: 149,00  

Er du læge? Citat:Er du læge? Karakter:Carl Skuespiller:Frits Helmuth Medie:Blinkende Lygter Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2000 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Cita Læs mere »

Er du model Pris: 199,00  

Gulddreng ER DU MODEL?Plakat:Er du model? Inspiration: GulddrengCitatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater!Gulddreng og Citatplakat i et eksklusivt guld samarbejde om eksklusive guldplakater! Originale plakater fra Citatplakat Læs mere »

Er jeg hund? Pris: 149,00  

Er jeg hund? Citat:Er jeg hund? Karakter:Gregor Skuespiller:Nikolaj Lie Kaas Medie:Mænd og Høns Instruktør:Anders Thomas Jensen Årstal:2015 Citatplakat.dk er stedet med de sjoveste danske citater på plakater! Originale plakater fra Cit Læs mere »

Ergoen plakat Pris: 249,00  

Vi mener, man skal være stolt af sig selv og det arbejde, man udfører. Derfor er vi er stolte af “Ergoen”-plakaten. Vi vil gerne hylde alle de ergoterapeuter, der er med til at skabe en mere funktionel tilværelse for den, der ikke selv kan. Det er vir Læs mere »

Esbjerg - Saint-Étienne 4-3 Europa League 2013 Plakat Pris: 179,00  

Esbjerg fB - AS Saint-Étienne 4-3 Europa League fodbold plakat Genoplev den magiske aften i Esbjerg, hvor EFB besejrede franske Saint Etienne 4-3 i Europa League kvalifikationen. Med denne sejr i første opgør gav vestjyderne sig et stærkt udgangspunkt i Læs mere »

Esbjerg plakat Pris: 249,00  

Hos Dialægt vil vil vi gerne hylde det, der karakteriserer én som person. Vi synes, man skal være stolt af sig selv og sin by, og derfor er vi stolte af vores Esbjerg plakat: Æsbjer' Plakaten er tiltænkt den stolte og selvironiske esbjergenser, der kan Læs mere »

Esbjerg plakat - By plakat Pris: 129,00